Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Укључите камеру

Када први пут укључите камеру, од вас ће бити затражено да одаберете језик помоћу џојстика и J дугмета.

Притисните G и користите џојстик и дугме J да подесите сат камере. Никакве друге операције се не могу изводити док се сат не подеси.

q

Изаберите временску зону

w

Изаберите формат датума

e

Изаберите опцију летњег рачунања времена

r

Подесите време и датум (имајте на уму да камера користи 24-часовни сат)

Икона t („Сат није подешен“).

Сат камере се напаја из независног, пуњивог извора напајања, који се пуни по потреби када је главна батерија инсталирана. Два дана пуњења ће напајати сат око месец дана. Ако икона t трепери на дисплеју, сат је ресетован и датум и време забележени са новим фотографијама неће бити тачни. Користите опцију Временска зона и датум > Датум и време у менију подешавања да подесите сат на тачно време и датум ( 0 Временска зона и датум ).

SnapBridge

Користите апликацију SnapBridge да бисте синхронизовали сат камере са сатом на паметном телефону или таблету (паметном уређају). За детаље погледајте SnapBridge он-лине помоћ.