Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Слиде Схов

G дугме U D (мени за репродукцију)

Погледајте пројекцију слајдова слика у тренутној фасцикли за репродукцију ( 0 Фолдер за репродукцију ).

Опција Опис
Почетак Покрените пројекцију слајдова.
Тип слике Одаберите тип слике која се приказује из Фотографије и филмови , Само фотографије и Само филмови или изаберите По оцени да бисте видели само слике са изабраним оценама (означите оцене и притисните 2 да изаберете или поништите избор).
Интервал кадрова Одаберите колико дуго ће свака слика бити приказана.

Да бисте покренули пројекцију слајдова, означите Старт и притисните J . Следеће операције се могу обавити док је емисија у току:

  • Прескакање уназад/прескакање унапред : Притисните 4 да бисте се вратили на претходни кадар, 2 да бисте прешли на следећи кадар.
  • Преглед додатних информација о фотографији : Притисните 1 или 3 да промените или сакријете приказане информације о фотографији (само фотографије).
  • Пауза : Притисните J да паузирате пројекцију слајдова. Да бисте поново покренули, означите Рестарт и притисните J .
  • Подесите јачину звука : Додирните X током репродукције филма да бисте повећали јачину звука, W да бисте смањили.
  • Излаз из менија за репродукцију : Притисните G да бисте прекинули пројекцију слајдова и вратили се у мени за репродукцију.
  • Изађите у режим репродукције : Притисните K да завршите пројекцију слајдова и изађете у режим репродукције.
  • Изађите у режим снимања : Притисните окидач до пола да бисте се вратили у режим снимања.

Дијалог се приказује када се емисија заврши. Изаберите Рестарт да бисте поново покренули или Изађи да бисте се вратили у мени за репродукцију.