Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Промените величину

G дугме U N (мени за ретуширање)

Користите опцију Промени величину у картици N менија камере да бисте направили мале копије изабраних фотографија.

 1. Изаберите Промени величину .

  Истакните Промени величину на картици N и притисните 2 .

 2. Изабрати величину.

  Означите Изабери величину и притисните 2 .

  Означите жељену величину и притисните J .

 3. Изаберите слике.

  Означите Селецт имаге(с) и притисните 2 .

  Означите слике и додирните W да бисте изабрали или поништили избор (да бисте видели истакнуту слику преко целог екрана, додирните и држите дугме X ). Одабране слике су означене иконицом 8 . Притисните J када је избор завршен. Имајте на уму да фотографије снимљене са поставком површине слике 1 : 1 (16×16) или 16 : 9 (24×14) не могу да се мењају.

 4. Сачувајте копије промењене величине.

  Биће приказан дијалог за потврду. Означите Да и притисните J да сачувате копије промењене величине.

Прегледање копија промењене величине

У зависности од димензија копије промењене величине, зум при репродукцији можда неће бити доступан када је приказана копија промењене величине.