Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Повезивање на HDMI уређаје

Камера се може повезати са видео уређајима високе дефиниције помоћу HDMI кабла треће стране (тип Д). Увек искључите камеру пре него што повежете или искључите HDMI кабл.

Повежите се са камером

Повежите се са уређајем високе дефиниције (одаберите кабл са конектором за HDMI уређај)

Повезивање на HDMI телевизоре

Након што повежете камеру са HDMI телевизором или другим екраном, подесите уређај на HDMI канал, затим укључите камеру и притисните дугме K Током репродукције, слике ће бити приказане на ТВ екрану. Јачина звука се може подесити помоћу телевизијских контрола; контроле камере се не могу користити.

Повезивање са другим HDMI уређајима

Користите опцију HDMI у менију за подешавање да бисте подесили подешавања за HDMI излаз.

  • Резолуција излаза : Одаберите формат за излаз слике на HDMI уређај. Ако је изабрано Ауто , камера ће аутоматски изабрати одговарајући формат.
  • Опсег излаза : Ауто се препоручује у већини ситуација. Ако камера не може да одреди тачан опсег излазног РГБ видео сигнала за HDMI уређај, можете да изаберете Ограничени опсег за уређаје са опсегом улазног РГБ видео сигнала од 16 до 235 или Пун опсег за уређаје са опсегом улазног РГБ видео сигнала од 0 до 255. Изаберите Ограничени опсег ако приметите губитак детаља у сенкама, Пун опсег ако су сенке „испране“ или сувише светле.

HDMI излаз

HDMI излаз није доступан док се филмови снимају у формату 1920 × 1080 120п, 1920 × 1080 100п или 1920 × 1080 успореног снимања или када је камера повезана са рачунаром који користи Camera Control Pro 2 .