Følg trinnene nedenfor for å slette bilder fra minnekort. Merk at bilder ikke kan gjenopprettes når de er slettet. Bilder som er beskyttet kan imidlertid ikke slettes.

Bruke Slett-knappen

Trykk på O ( Q )-knappen for å slette gjeldende bilde.

  1. Velg ønsket bilde med multivelgeren og trykk på O ( Q )-knappen.
    • En bekreftelsesdialog vil vises.

    • For å avslutte uten å slette bildet, trykk på K .

  2. Trykk på O ( Q )-knappen igjen.

    Bildet vil bli slettet.

Sletting av kopier

Hvis bildet som ble valgt i avspillingsskjermen når du trykker på O ( Q )-knappen ble tatt opp med to minnekort satt inn og et annet alternativ enn [ Overflow ] valgt for [ Rolle spilt av kort i spor 2 ], vil du bli bedt om å velge om du skal slette begge kopiene eller bare kopien på kortet i gjeldende spor (Rolle spilt av kort i spor 2 ).

Sletting av flere bilder

Bruk [ Slett ] i avspillingsmenyen for å slette flere bilder samtidig. Merk at avhengig av antall bilder, kan det ta litt tid før sletting.

Alternativ

Beskrivelse

Q

[ Valgte bilder ]

Slett valgte bilder.

d

[ Kandidater for sletting ]

Slett bilder vurdert d (kandidat for sletting).

i

[ Bilder tatt på utvalgte datoer ]

Slett alle bilder tatt på valgte datoer (bilder tatt på valgte datoer ).

R

[ Alle bilder ]

Slett alle bilder i mappen som er valgt for [ Avspillingsmappe ] i avspillingsmenyen.

  • Hvis det er satt inn to minnekort, kan du velge kortet som bildene skal slettes fra.

Sletting av valgte bilder

  1. Velg bilder.

    • Marker bilder og trykk på W ( Q )-knappen for å velge; valgte bilder er merket med en hake ( ). For å fjerne sjekken () og fjern valget av gjeldende bilde, trykk på W ( Q )-knappen igjen.

    • Gjenta til alle de ønskede bildene er valgt.

    • For å se det uthevede bildet i full skjerm, trykk og hold X -knappen.

  2. Slett bildene.
    • Trykk J ; en bekreftelsesdialog vil vises.

    • Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette de valgte bildene.

Kandidater for sletting

  1. Velg bilder.

    • Kameraet vil vise alle bilder vurdert d (kandidat for sletting). Bilder du for øyeblikket ikke ønsker å slette kan velges bort ved å markere dem ved hjelp av multivelgeren og trykke på W ( Q ).

    • For å se det uthevede bildet i full skjerm, trykk og hold X -knappen.

  2. Slett bildene.

    • Trykk J ; en bekreftelsesdialog vil vises.

    • Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette de valgte bildene.

Bilder tatt på utvalgte datoer

  1. Velg datoer.
    • Marker datoer ved hjelp av multivelgeren og trykk på 2 for å velge; valgte datoer er merket med M -ikoner. Valgte datoer kan velges bort ved å trykke på 2 igjen.

    • Gjenta til du har valgt alle ønskede datoer.

  2. Slett bildene.
    • Trykk J ; en bekreftelsesdialog vil vises.

    • Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette alle bildene tatt på de valgte datoene.

Sletter alle bilder

  1. Velg et minnekort.

    Trykk på 1 eller 3 for å markere sporet som inneholder minnekortet som bildene skal slettes fra, og trykk på J .

  2. Slett bildene.
    • En bekreftelsesdialog vises som viser navnet på mappen som inneholder bildene som skal slettes. Marker [ Ja ] og trykk på J for å slette alle bilder fra mappen. Mappen er den som tidligere er valgt via [ Avspillingsmappe ] i avspillingsmenyen.

    • Merk at avhengig av antall bilder, kan det ta litt tid før sletting.