Fényképek másolása egyik memóriakártyáról a másikra. Ez a beállítás csak akkor áll rendelkezésre, ha két memóriakártyát helyezett a fényképezőgépbe.

 1. Válassza a Forrás kiválasztása lehetőséget.

  Jelölje ki a Forrás kiválasztása menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot.

 2. Válassza ki a kártyát, amelyről másolni szeretne.

  Jelölje ki a másolandó képeket tartalmazó kártya foglalatát, és nyomja meg az J gombot.

 3. Válassza a Kép(ek) kiválasztása lehetőséget.

  Jelölje ki a Kép(ek) kiválasztása menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot.

 4. Válassza ki a forrásmappát.

  Jelölje ki a másolandó képeket tartalmazó mappát, és nyomja meg a 2 gombot.

 5. Végezze el az előválogatást.

  Mielőtt továbblép az egyes képek kiválasztásához vagy kiválasztásuk megszüntetéséhez, az Összes kép kiválasztása vagy a Védett képek kiválasztása menüpont segítségével kijelölheti másolásra a mappa összes, vagy összes védett képét. Ha csak egyenként kiválasztott képeket kíván megjelölni másolásra, a folytatás előtt válassza az Összes kiválasztás megszünt. elemet.

 6. Válasszon ki további képeket.

  Jelöljön ki képeket, és nyomja meg a választógomb középső gombját a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás megszüntetéséhez (a kijelölt kép teljes képernyős megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X gombot). A kiválasztott képeket L jelöli. A kiválasztás befejezését követően az J gomb megnyomásával léphet tovább a 7. lépésre.

 7. Válassza a Célmappa kiválasztása lehetőséget.

  Jelölje ki a Célmappa kiválasztása menüpontot, és nyomja meg a 2 gombot.

 8. Válasszon célmappát.

  Mappasorszám beírásához válassza a Mappa kiválaszt. szám alapján lehetőséget, írja be a sorszámot (0 Mappa kiválaszt. szám alapján), majd nyomja meg az J gombot. Ha a megadott sorszámmal még nem létezik mappa, akkor a készülék új mappát hoz létre.

  Amennyiben a már meglévő mappák listájából kíván választani, válassza a Mappa kiválasztása listából menüpontot, jelöljön ki egy mappát, majd nyomja meg az J gombot.

 9. Másolja át a képeket.

  Jelölje ki a Kép(ek) másolása? lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak; jelölje ki az Igen elemet, és nyomja meg az J gombot. Amikor a másolás befejeződött, nyomja meg újra az J gombot a kilépéshez.

Képek másolása

A képek nem kerülnek másolásra, ha nincs elég hely azon a kártyán, amelyre másolni szeretne. Videók másolása előtt győződjön meg arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve.

Amennyiben a célmappa már tartalmaz egy ugyanolyan nevű képet, mint amelyet másolni szeretne, egy megerősítő párbeszédpanel jelenik meg. Válassza a Meglévő kép felülírása lehetőséget a másolandó képre történő cseréhez, vagy válassza az Összes felülírása lehetőséget az összes már létező, azonos nevű kép figyelmeztetés nélküli lecseréléséhez. A kép felülírása nélküli folytatáshoz válassza az Átugrás lehetőséget, vagy a további képek másolása nélküli kilépéshez válassza a Mégse elemet. A célmappában lévő rejtett vagy védett fájlok nem lesznek lecserélve.

A képekkel együtt másolásra kerül a védelmi állapot és az értékelés is. A rejtett képek nem másolhatók.