A Be lehetőség kiválasztása esetén a készülék az új fényképeket automatikusan feltölti az intelligens eszközre (amennyiben a fényképezőgép éppen nem csatlakozik intelligens eszközhöz, akkor a képeket kijelöli felöltésre, és a vezeték nélküli kapcsolat következő létrehozásakor tölti fel azokat). Videókat nem lehet feltölteni; a képeket 2 megapixeles méretben tölti fel a készülék. Ha a Ki lehetőséget választja, miközben vannak feltöltésre kijelölt képek, megerősítő párbeszédablak jelenik meg; az összes kép feltöltési jelölésének eltávolításához jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

Kijelölés feltöltésre

Egyszerre legfeljebb 1000 képet lehet kijelölni feltöltésre.

Ha a Másodlagos foglalat funkciója menüpont Biztonsági másolat eleme van érvényben, akkor kizárólag az elsődleges kártyanyílásba helyezett kártyán lévő példány lesz kijelölve feltöltésre.

Amennyiben módosítani kívánja a feltöltésre kijelölt képek értékelését, először válassza a Bluetooth > Hálózati csatlakozás menüpont Kikapcsol elemét, vagy a Repülőgép üzemmód menüpont Bekapcsol elemének kiválasztásával szüntesse meg a vezeték nélküli kapcsolatot.