Ez a rész a csatlakoztatáshoz és a képek fényképezőgépről való letöltéséhez nyújt segítséget.

Váltás Wi-Fi kapcsolatra (csak iOS esetén)

A SnapBridge alkalmazás általában Bluetooth kapcsolaton keresztül biztosítja a fényképezőgép és az intelligens eszköz csatlakozását, de távoli fényképezés és hasonló műveletek esetén Wi-Fi kapcsolatra vált. Az iOS bizonyos verzióiban a Wi-Fi kapcsolatra való átváltást manuálisan kell elvégezni a SnapBridge alkalmazásban; ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

  1. Miután feljegyezte a fényképezőgép hálózati nevét (SSID azonosítóját) és jelszavát, koppintson a View options (Beállítások megtekintése) lehetőségre. Az alapértelmezett SSID a fényképezőgép neve.

  2. A hálózati listában válassza ki az 1. lépésben feljegyzett SSID azonosítót.

  3. Amikor első alkalommal csatlakozik Wi-Fi kapcsolaton keresztül, meg kell adnia a fényképezőgép jelszavát. Adja meg az 1. lépésben feljegyzett jelszót (ügyeljen arra, hogy a jelszavak kis- és nagybetű érzékenyek). A kapcsolat létrejöttét követően ikon jelenik meg a fényképezőgép SSID azonosítója mellett a jobb oldali ábrán látható módon; térjen vissza a SnapBridge alkalmazásba. Amikor legközelebb csatlakozik a fényképezőgéphez, már nem kell a jelszót megadnia. A fényképezőgép Wi-Fi kapcsolat létrehozására szolgáló SSID azonosítóját és jelszavát módosíthatja a fényképezőgép beállítás menüjében található Wi-Fi > Hálózati beállítások menüpontban. Magánéletének védelme érdekében ajánlatos rendszeresen megváltoztatnia jelszavát.