Ebben a részben ismertetünk néhány olyan helyzetet, amelyek a SnapBridge alkalmazás használata során állhatnak elő.

„Sikertelen kapcsolódás.”

Amennyiben a fényképezőgép üzenetben értesíti a kapcsolódás sikertelenségéről, nyomja meg az J gombot, majd térjen vissza a Párosítás és csatlakoztatás részben ismertetett 3. lépéshez. A párosítási művelet megszakításához nyomja meg a G gombot.

Párosítási problémák

Ha a fényképezőgéphez való csatlakozás során problémába ütközik, próbálja meg az alábbi módokon kiküszöbölni azt:

  • Lépjen ki a SnapBridge alkalmazásból, majd indítsa újra azt. Lépjen ki a SnapBridge alkalmazásból, majd győződjön meg arról, hogy nem fut a háttérben. Az alkalmazás ikonjára koppintva indítsa újra az alkalmazást, majd az 1. lépéstől kezdve hajtsa végre a „Párosítás és csatlakoztatás” részben leírt műveleteket.
  • Az iOS felkérése arra, hogy „felejtse el” a fényképezőgépet (csak iOS esetén). Ha a párosítási művelet az iOS készüléken sikertelen, előfordulhat, hogy a készülék emlékszik a fényképezőgép nevére; ilyenkor az alábbiak szerint meg kell kérnie iOS készülékét, hogy „felejtse el” a fényképezőgépet.

Képek letöltése

Amennyiben lassú a letöltés, vagy más problémák merülnek fel a képek intelligens készülékre történő másolása során, próbálja meg megszüntetni a párosítást, majd újból párosítani a készülékeket.

  1. Intelligens készülék: A SnapBridge alkalmazásban nyissa meg a fület, koppintson a > Forget camera (Fényképezőgép elfelejtése) > D7500 lehetőségre, majd a párosítás megszüntetéséhez a vonatkozó üzenet megjelenését követően koppintson a Yes (Igen) lehetőségre.

    Ezt követően az iOS felhasználóknak az alábbiak szerint fel kell kérniük készüléküket arra, hogy „felejtse el” a fényképezőgépet.

  2. Fényképezőgép: A fényképezőgép beállítás menüjében válassza a Kapcsolódás intelligens eszközhöz menüpontot, jelölje ki az Indítás elemet, nyomja meg az J gombot, majd a fényképezőgép és az intelligens készülék párosításához a 2. lépéstől kezdődően kövesse a Párosítás és csatlakoztatás részben szereplő útmutatást.