Az útmutató készítésének idején az alábbi tartozékok álltak rendelkezésre a D7500 készülékhez.

Országtól vagy régiótól függően nem mindenütt elérhető. A legfrissebb információkat weboldalunkon és a tájékoztató füzetekben találja meg.

A tartozék csatlakozó használata

Csatlakoztassa a tartozékokat az ábrán látható módon, a csatlakozójukon lévő H jelölést egy vonalba helyezve a tartozék csatlakozó mellett látható F jelöléssel. A csatlakozóra került idegen anyag jelenlétéből fakadó hibás működés megelőzése érdekében zárja be a fényképezőgép csatlakozófedelét, amikor a csatlakozó nincs használatban.

Tápcsatlakozó és hálózati tápegység csatlakoztatása

Kapcsolja ki a fényképezőgépet, mielőtt külön megvásárolható tápcsatlakozót és hálózati tápegységet csatlakoztat hozzá.

 1. Végezze el a szükséges műveleteket a fényképezőgépen.

  Nyissa fel az akkumulátor foglalat () és a tápcsatlakozó () fedelét.

 2. Helyezze be az EP-5B tápcsatlakozót.

  Győződjön meg arról, hogy a csatlakozót az ábrán látható tájolásban helyezi be, a csatlakozót használva a narancssárga akkurögzítő zár oldalra tolásához. Amikor a csatlakozót teljesen behelyezte, a zár rögzíti a csatlakozót.

 3. Zárja le az akkufedelet.

  Igazítsa el úgy a tápcsatlakozó kábelét, hogy az illeszkedjen a tápcsatlakozó számára kialakított nyílásba, majd zárja le az akkufedelet.

 4. Csatlakoztassa az EH-5b/EH-5c hálózati tápegységet.

  Csatlakoztassa a hálózati tápegység tápkábelét a hálózati tápegység váltakozó áramú (AC) aljzatához (), a tápkábelt pedig az egyenáramú (DC) csatlakozóhoz (). V ikon jelenik meg a monitoron, amikor a fényképezőgép áramellátását hálózati tápegységgel és tápcsatlakozóval biztosítja.