Az aktuális fénykép törléséhez nyomja meg a O (Q) gombot. Több kiválasztott fénykép, egy kiválasztott napon készült összes fénykép vagy az aktuális visszajátszási mappa valamennyi képének egyidejű törléséhez használja a visszajátszás menü Törlés elemét. A törölt fényképeket nem lehet visszaállítani. Vegye figyelembe, hogy a védett vagy elrejtett fényképeket nem lehet törölni.

Visszajátszás közben

Az aktuális fénykép törléséhez nyomja meg a O (Q) gombot.

 1. Nyomja meg a O (Q) gombot.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak.

  O (Q) gomb

 2. Nyomja meg ismét a O (Q) gombot.

  A fénykép törléséhez nyomja meg a O (Q) gombot. Ha a fénykép törlése nélkül kíván kilépni, nyomja meg a K gombot.

  O (Q) gomb

Naptár szerinti visszajátszás

Naptár szerinti visszajátszásban lehetősége van egy adott napon készített összes kép törlésére, ha kijelöli az adott dátumot a dátumlistán, és megnyomja a O (Q) gombot (0 Naptár szerinti visszajátszás).

Lásd még

Arról, hogy fénykép törlését követően milyen kép jelenjen meg, a K > Törlés után menüpontban tájékozódhat (0 Törlés után).

A visszajátszás menü

A visszajátszás menü Törlés opciója a következő beállításokat tartalmazza. Vegye figyelembe, hogy a törlés a képek számától függően hosszabb időbe telhet.

Kiválasztott: kiválasztott fényképek törlése

 1. Válasszon ki képeket.

  Képek kijelöléséhez használja a választógombot, a kiválasztáshoz vagy a kijelölés visszavonásához pedig nyomja meg a W (Z) gombot. A kiválasztott képeket a O ikon jelöli (a kijelölt kép teljes képes megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X/T gombot). További képek kiválasztásához ismételje meg a műveletet.

  W (Z) gomb

 2. A művelet végrehajtásához nyomja meg az J gombot.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak; jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

Dátum kiválasztása: egy kiválasztott napon készült összes kép törlése

 1. Válasszon ki dátumokat.

  Jelöljön ki egy dátumot, majd a kijelölt napon készült valamennyi kép kiválasztásához nyomja meg a 2 gombot. A kiválasztott dátumokat M ikon jelöli. További dátumok kiválasztásához ismételje meg a műveletet; egy dátum kiválasztásának megszüntetéséhez jelölje ki a dátumot és nyomja meg a 2 gombot.

 2. A művelet végrehajtásához nyomja meg az J gombot.

  Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak; jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.