1. Nyomja meg a K gombot.

  A monitoron megjelenik az utoljára készített kép.

  K gomb

 2. Tekintsen meg további képeket.

  További képek megjelenítéséhez nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot, illetve húzza az ujját tollvonásszerűen balra vagy jobbra a kijelzőn. Az aktuális fénykép további adatainak megtekintéséhez nyomja meg a 1 és a 3 gombot (0 Képinformációk).

  A visszajátszás befejezéséhez és fényképezés módba való visszatéréshez nyomja le félig a kioldógombot.

Kép megtekintése

Ha a visszajátszás menü Kép megtekintése elemében a Be beállítás van érvényben (0 Kép megtekintése), fényképezés után a képek automatikusan megjelennek a monitoron.

Felesleges képek törlése

A monitoron aktuálisan megjelenített fénykép törléséhez nyomja meg a O (Q) gombot. Vegye figyelembe, hogy a törölt fényképeket nem lehet visszaállítani.

 1. Jelenítse meg a fényképet.

  Jelenítse meg a törölni kívánt fényképet az „Egyszerű visszajátszás” részben leírtak szerint (0 Egyszerű visszajátszás).

  K gomb

 2. Törölje a fényképet.

  Nyomja meg a O (Q) gombot. Megjelenik egy megerősítő párbeszédablak; a kép törléséhez és a visszajátszás folytatásához nyomja meg ismét a O (Q) gombot. Ha a kép törlése nélkül kíván kilépni, nyomja meg a K gombot.

  O (Q) gomb

Törlés

Több kiválasztott kép (0 Kiválasztott: kiválasztott fényképek törlése), egy kiválasztott napon készült összes fénykép (0 Dátum kiválasztása: egy kiválasztott napon készült összes kép törlése) vagy a memóriakártya megadott helyén található valamennyi kép (0 A visszájátszás menü) egyidejű törléséhez használja a visszajátszás menü Törlés elemét.