Kövesse az alábbi lépéseket az intelligens eszközre feltölteni kívánt képek kiválasztásához. Videók nem választhatók ki feltöltésre.

Képek kiválasztása egyenként

 1. Válassza ki a kívánt képet.

  Jelenítse meg a fényképet, vagy kisképes visszajátszás során jelölje ki a kisképek listáján.

 2. Jelenítse meg a visszajátszási beállításokat.

  A visszajátszási beállítások megjelenítéséhez nyomja meg az i gombot.

  i gomb

 3. Válassza a Kijel. okoseszközre küldésre/visszavon menüpontot.

  Jelölje ki a Kijel. okoseszközre küldésre/visszavon menüpontot, és nyomja meg az J gombot. A feltöltésre kiválasztott képeket W ikon jelöli; a kijelölés megszüntetéséhez jelenítse meg vagy jelölje ki az adott képet, és ismételje meg a 2. és 3. lépést.

Több kép kiválasztása

Több kép feltöltési állapotának módosításához kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Válassza a Kép(ek) kiválasztása menüpontot.

  Válassza ki a visszajátszás menü Kijelöl. okoseszközre küldésre menüpontját, majd jelölje ki a Kép(ek) kiválasztása beállítást, és nyomja meg a 2 gombot.

 2. Válasszon ki fényképeket.

  Képek kijelöléséhez használja a választógombot, a kiválasztáshoz vagy a kiválasztás visszavonásához pedig nyomja meg a W (Z) gombot (a kijelölt kép teljes képernyős megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X/T gombot). A kiválasztott képeket W ikon jelöli.

 3. Nyomja meg az J gombot.

  A művelet végrehajtásához nyomja meg az J gombot.

Összes kijelölés visszavonása

Az összes kép kijelölésének visszavonásához válassza a visszajátszás menü Kijelöl. okoseszközre küldésre menüpontját, jelölje ki a Kijelölések törlése beállítást, és nyomja meg az J gombot. A megerősítő párbeszédablak megjelenésekor jelölje ki az Igen lehetőséget, és nyomja meg az J gombot; ezzel eltávolítja a memóriakártyán tárolt valamennyi kép feltöltési jelölését.