Összehasonlíthatja a retusált másolatokat az eredeti képekkel. Ez a beállítás csak akkor áll rendelkezésre, ha megnyitja a retusálás menüt úgy, hogy teljes képes visszajátszásban megjelenít egy másolatot vagy eredeti képet, majd (a) az J gomb nyomva tartása közben megnyomja a 2 gombot, vagy (b) megnyomja az i gombot és kiválasztja a Retusálás lehetőséget.

 1. Válasszon ki egy képet.

  Válasszon ki egy retusált másolatot (& ikonnal jelölve) vagy egy eredeti, retusált fényképet.

 2. Jelenítse meg a retusálási beállításokat.

  Az J gomb nyomva tartása közben nyomja meg a 2 gombot, vagy nyomja meg az i gombot, és válassza a Retusálás lehetőséget.

 3. Válassza az Előtte-utána összehasonlítás menüpontot.

  Jelölje ki az Előtte-utána összehasonlítás menüpontot, és nyomja meg az J gombot.

 4. Hasonlítsa össze a másolatot az eredeti képpel.

  A forráskép a bal oldalon, a retusált másolat a jobb oldalon látható, a kijelző felső részén pedig a másolat létrehozásához használt funkciók jelennek meg. A forráskép és a retusált másolat közötti váltáshoz nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot. A kijelölt fénykép teljes képes megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X gombot. Ha a másolat a Képátfedés lehetőség használatával két fényképből készült, vagy ha a forrást többször másolták, a másik forráskép vagy másolat megtekintéséhez nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot. A visszajátszásba történő visszalépéshez nyomja meg a K gombot, vagy nyomja meg az J gombot, ha a visszajátszásba a kijelölt képpel kíván visszatérni.

  A másolat létrehozásához használt funkciók

  Forráskép Retusált másolat

Előtte-utána összehasonlítás

A forráskép nem jelenik meg, ha a másolat védett fényképről készült, illetve a másolat elkészítése után törölte vagy elrejtette a forrásképet (0 Védett és rejtett képek).