Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Despre acest document

Simboluri

Acest document folosește următoarele simboluri. Folosiți-le pentru a vă ajuta să găsiți informațiile de care aveți nevoie.

D Această pictogramă marchează note, informații care trebuie citite înainte de a utiliza acest produs.
Bacsis Această pictogramă marchează sfaturi, informații suplimentare pe care le puteți găsi utile atunci când utilizați acest produs.
0 Această pictogramă marchează referiri la alte secțiuni din acest document.

Convenții

  • Această cameră utilizează carduri de memorie CFexpress (Tip B), XQD , SD, SDHC și SDXC. Cardurile de memorie de toate tipurile sunt denumite în acest document „carduri de memorie”. Acolo unde este necesar să se facă distincția între diferitele tipuri, pot fi utilizați termenii „card de memorie CFexpress”, „card de memorie XQD ” și „card de memorie SD”.
  • În acest document, încărcătoarele de baterii sunt denumite „încărcătoare de baterii” sau „încărcătoare”.
  • În acest document, afișajul de pe monitorul camerei și vizorul în timpul fotografierii este denumit „afișaj de fotografiere”. În cele mai multe cazuri, ilustrațiile arată monitorul.
  • În acest document, smartphone-urile și tabletele sunt denumite „dispozitive inteligente”.
  • Pe tot parcursul acestui document, „formatul FX ” și „ FX ” sunt folosite cu referire la un unghi de vedere echivalent cu cel al unei camere în format de 35 mm („cadru complet”) și „formatul DX ” și „ DX ” la un unghi de vedere echivalent cu cel al unei camere APS-C.
  • În acest document, termenul „setări implicite” este folosit pentru a se referi la setările în vigoare la livrare. Explicațiile din acest document presupun că sunt utilizate setările implicite.