Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Selectarea imaginilor pentru încărcare

Urmați pașii de mai jos pentru a selecta imaginea curentă pentru încărcare pe un dispozitiv inteligent, computer sau server FTP.

 • Elementele de meniu i utilizate pentru a selecta imaginile pentru încărcare variază în funcție de tipul de dispozitiv conectat:
  • [ Select for upload to smart device ]: Afișat când camera este conectată la un dispozitiv inteligent utilizând [ Connect to smart device ] în meniul de rețea ( 0 Connect to Smart Device ).
  • [ Select for upload to computer ]: Afișat când camera este conectată la un computer utilizând [ Connect to computer ] în meniul de rețea ( 0 Connect to Computer ).
  • [ Selectare pentru încărcare (FTP) ]: Afișat când camera este conectată la un server FTP utilizând [ Conectare la server FTP ] în meniul de rețea ( 0 Conectare la server FTP ).
 • Videoclipurile nu pot fi selectate pentru încărcare atunci când camera este conectată la un dispozitiv inteligent prin aplicația SnapBridge .
 • Dimensiunea maximă a fișierului pentru videoclipurile încărcate prin alte mijloace este de 4 GB.
 1. Selectați imaginea dorită și apăsați butonul i .

 2. Evidențiați [ Selectați pentru încărcare pe dispozitivul inteligent ], [ Selectați pentru încărcare pe computer ] sau [ Selectați pentru încărcare (FTP) ] și apăsați J .

  Imaginile destinate unui dispozitiv inteligent sunt marcate cu o pictogramă W , în timp ce cele destinate unui computer sau server ftp sunt marcate cu s .

Eliminarea marcajului de încărcare

Repetați pașii 1–2 pentru a elimina marcajul de încărcare din imaginile selectate.