Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Control bliț

Butonul G U C meniul de fotografiere

Reglați setările pentru unitățile de bliț la distanță fără fir sau pentru unitățile de bliț opționale montate pe papucul pentru accesorii pentru cameră.

  • Pentru informații despre reglarea setărilor pentru unitățile bliț opționale montate pe suportul pentru accesorii pentru cameră, consultați „Utilizarea unui bliț pentru cameră” ( 0 Utilizarea blițului pentru cameră ).
  • Pentru informații despre reglarea setărilor pentru unitățile de blitz la distanță fără fir, consultați „Ce este fotografia cu blitz la distanță?” ( 0 Ce este fotografia cu bliț la distanță? ).

Modul de control al blițului

Alegeți un mod de control al blițului și un nivel al blițului și ajustați alte setări pentru unitățile de bliț SB-5000, SB-500, SB-400 sau SB-300 montate pe suportul pentru accesorii pentru cameră.

  • Opțiunile disponibile pe afișajul de control al blițului variază în funcție de opțiunea selectată pentru [ Mod control bliț ].
  • Setările pentru alte unități de bliț decât SB-5000, SB-500, SB-400 și SB-300 pot fi ajustate numai folosind comenzile unității blițului.
  • Setările pentru un SB‑5000 montat pe sabotul pentru accesorii pot fi, de asemenea, ajustate utilizând comenzile de pe unitatea bliț.

Opțiune Descriere
[ TTL ] Puterea blițului este reglată automat ca răspuns la condițiile de fotografiere.
[ Bliț extern automat ] Lumina de la bliț este reflectată de subiect într-un senzor extern automat de bliț și puterea blițului este reglată automat.
[ Manual cu prioritate distanță ] Alegeți distanța până la subiect; puterea blițului va fi reglată automat.
[ Manual ] Alegeți manual nivelul blițului.
[ Bliț repetat ] Blițul se declanșează în mod repetat în timp ce obturatorul este deschis, producând un efect de expunere multiplă.

Opțiuni pentru bliț fără fir

Reglați setările pentru controlul fără fir simultan al mai multor unități de blitz la distanță. Această opțiune este disponibilă numai atunci când o unitate bliț SB‑5000 sau SB‑500 sau o telecomandă fără fir WR‑R11a sau WR‑R10 este montată pe cameră.

Opțiune Descriere
Y [ AWL optic ] Unitățile de bliț la distanță sunt controlate folosind blițuri de intensitate scăzută emise de blițul principal ( 0 AWL optic ).
Z [ Radio AWL ] Unitățile de blitz la distanță sunt controlate de semnale radio de la un WR‑R11a/WR‑R10 atașat la cameră ( 0 Radio AWL ).
[ Dezactivat ] Fotografia cu bliț la distanță dezactivată.

Control bliț de la distanță

Alegeți modul de control al blițului de la distanță. Opțiunile blițului pot fi ajustate pe afișajul de control al blițului; opțiunile disponibile variază în funcție de opțiunea selectată pentru [ Control de la distanță bliț ].

Opțiune Descriere
[ Flash de grup ] Alegeți un mod separat de control al blițului pentru fiecare grup de unități de bliț la distanță ( 0 bliț de grup , bliț de grup ).
[ Control rapid fără fir ] Alegeți echilibrul dintre grupurile A și B și reglați manual ieșirea pentru grupul C ( 0 Control rapid fără fir , Control rapid fără fir (numai SB‑5000) ).
[ Repetarea de la distanță ] Unitățile blițului se declanșează în mod repetat în timp ce obturatorul este deschis, producând un efect de expunere multiplă ( 0 Repetare de la distanță , Repetare de la distanță (Numai SB‑5000) ).

Informații despre bliț radio la distanță

Vizualizați unitățile bliț controlate în prezent prin radio AWL .