Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Utilizarea unui bliț în cameră

  1. Montați o unitate bliț pe suportul pentru accesorii pentru cameră.

    Consultați documentația furnizată cu fiecare Speedlight pentru informații despre montarea unității pe cameră.

  2. Porniți camera și unitatea blițului.

    Blițul va începe să se încarce; indicatorul de bliț pregătit ( c ) va apărea pe afișajul de fotografiere când încărcarea este completă.

  3. Alegeți modul de control al blițului ( 0 Mod de control bliț ) și modul bliț ( 0 Moduri bliț ).

  4. Reglați viteza obturatorului și diafragma.

  5. Fa poze.

Viteza obturatorului

Viteza obturatorului poate fi setată după cum urmează, când este utilizată o unitate bliț opțională:

Modul de fotografiere Viteza obturatorului
P , A Setat automat de cameră (¹⁄₂₀₀ s–¹⁄₆₀ s) *
S ¹⁄₂₀₀ s–30 s
M ¹⁄₂₀₀ s–30 s, bec , timp

Viteza obturatorului poate fi setată până la 30 s dacă pentru modul bliț este selectată sincronizare lentă, sincronizare lentă pe perdeaua din spate sau sincronizare lentă cu reducerea efectului de ochi roșii.

Atenție: Unități flash de la terți

Aparatul foto nu poate fi utilizat cu unități de bliț care ar aplica tensiuni de peste 250 V la contactele X ale camerei sau la contactele de scurtcircuit de pe sabotul pentru accesorii. Utilizarea unor astfel de unități de bliț nu numai că ar putea interfera cu funcționarea normală a camerei, ci și poate deteriora circuitele de sincronizare a blițului camerei și/sau blițului.

Control bliț i-TTL

Când este atașată și setată la TTL o unitate de bliț opțională care acceptă sistemul de iluminare creativ Nikon , aparatul foto folosește pre-blițuri de monitor pentru controlul blițului echilibrat sau standard „ i-TTL fill-flash”. Controlul blițului i-TTL nu este disponibil cu unitățile de bliț care nu acceptă sistemul de iluminare creativ Nikon . Aparatul foto acceptă următoarele tipuri de control bliț i-TTL :

Control bliț Descriere
i-TTL umplere-flash echilibrat Aparatul foto folosește controlul blițului „ i-TTL echilibrat umplere bliț” pentru un echilibru natural între subiectul principal și iluminarea ambientală de fundal. După apăsarea butonului de declanșare și imediat înainte de blițul principal, blițul emite o serie de pre-blițuri de monitor pe care camera le folosește pentru a optimiza puterea blițului pentru un echilibru între subiectul principal și iluminarea ambientală de fundal.
Bliț de umplere i-TTL standard Puterea blițului este ajustată pentru a aduce iluminarea din cadru la un nivel standard; luminozitatea fundalului nu este luată în considerare. Recomandat pentru fotografiile în care subiectul principal este accentuat în detrimentul detaliilor de fundal sau când este utilizată compensarea expunerii.
  • Blițul de umplere i-TTL standard este activat automat când este selectată [ Măsurare spot ].