Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Modul de control al blițului

Când o unitate bliț care acceptă controlul unificat al blițului (un SB-5000, SB-500, SB-400 sau SB-300; 0 Unified Flash Control ) este montată pe cameră, modul de control al blițului, nivelul blițului și alte tipuri de bliț setările pot fi ajustate utilizând elementul [ Control bliț ] > [ Mod control bliț ] din meniul de fotografiere. Modurile de control ale blițului disponibile variază în funcție de blițul utilizat. Opțiunile disponibile pe afișajul de control al blițului variază în funcție de opțiunea selectată pentru [ Mod control bliț ].

 • Setările pentru alte unități de bliț decât SB-5000, SB-500, SB-400 și SB-300 pot fi ajustate numai folosind comenzile unității blițului.
 • Setările pentru un SB‑5000 montat pe sabotul pentru accesorii pot fi, de asemenea, ajustate utilizând comenzile de pe unitatea bliț.

Opțiune Descriere
[ TTL ]
 • Puterea blițului este reglată automat ca răspuns la condițiile de fotografiere.
 • Ieșirea poate fi ajustată utilizând [ Compensare bliț (TTL) ].
[ Bliț extern automat ]
 • Lumina de la bliț este reflectată de subiect într-un senzor extern automat de bliț și puterea blițului este reglată automat.
 • Ieșirea poate fi reglată utilizând [ Compensare automată bliț extern ].
 • Blițul extern automat acceptă modurile „apertura automată” ( q A ) și „auto non-TTL” ( A ). Pentru detalii, consultați documentația furnizată cu unitatea bliț.
[ Manual cu prioritate distanță ]
 • Alegeți distanța până la subiect; puterea blițului va fi reglată automat.
 • Distanța până la subiect este selectată utilizând [ Opțiuni prioritate distanță ] > [ Distanță ], în timp ce puterea blițului poate fi ajustată utilizând [ Compensare bliț ].
[ Manual ]
 • Alegeți manual nivelul blițului.
 • Puterea blițului este selectată utilizând [ Cantitatea de ieșire manuală ].
[ Bliț repetat ]
 • Blițul se declanșează în mod repetat în timp ce obturatorul este deschis, producând un efect de expunere multiplă.
 • Folosiți [ Bliț repetat ] > [ Ieșire ] pentru a regla puterea blițului și [ Ori ] pentru a alege de câte ori se declanșează unitatea. [ Frecvență ] controlează cât de des se declanșează unitatea pe secundă, măsurată în Hz.
 • Numărul maxim de declanșări ale blițului variază în funcție de [ Ieșire ] și [ Frecvență ]. Pentru detalii, consultați documentația furnizată cu unitatea bliț.

Control unificat Flash

Controlul unificat al blițului permite camerei și unității blițului să partajeze setările. Modificările setărilor blițului efectuate fie cu aparatul foto, fie cu unitatea blițului se reflectă pe ambele dispozitive, la fel ca și modificările efectuate folosind software-ul opțional Camera Control Pro 2 . Unitatea blițului trebuie să accepte controlul unificat al blițului.