Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Zoom de înaltă rezoluție

Selectarea [ ON ] pentru [ Hi-Res Zoom ] din meniul de înregistrare video vă permite să măriți subiectul fără pierderi de rezoluție, chiar și fără un obiectiv cu zoom.

 • Zoomul Hi-Res este disponibil atunci când sunt îndeplinite toate următoarele condiții:

  • [ FX ] este selectat pentru [ Zona imagine ] > [ Alege zona imaginii ] în meniul de înregistrare video,
  • Este selectat [ ProRes 422 HQ 10 biți (MOV) ], [ H.265 10 biți (MOV) ], [ H.265 8 biți (MOV) ] sau [ H.264 8 biți (MP4) ] pentru [ Tip fișier video ] în meniul de înregistrare video și
  • o dimensiune și o rată a cadrului de la [ 3840×2160; 30p ] la [ 3840×2160; 24p ] sau de la [ 1920×1080; 120p ] la [ 1920×1080; 24p ] este selectat pentru [ Dimensiune cadre/viteză cadre ] în meniul de înregistrare video.

Folosind Zoom Hi-Res

Selectați [ ON ] pentru [ Hi-Res Zoom ] în meniul de înregistrare video și apăsați 4 sau 2 pentru a mări sau micșora.

 • O pictogramă H apare pe afișaj când este activat Hi-Res Zoom.
 • Poziția de zoom este afișată printr-o bară pe măsură ce măriți sau micșorați. Puteți mări până la maximum 2,0×.

Atenții: Zoom Hi-Res

 • Modul zonă AF este fixat la [ AF cu zonă largă (L) ]. Punctul de focalizare nu este afișat.
 • [ Electronic VR ] din meniul de înregistrare video este fixat la [ OFF ].

Comenzi personalizate pentru Zoom Hi-Res

Poziția de zoom pentru Zoom Hi-Res poate fi, de asemenea, ajustată utilizând comenzile cărora le-au fost atribuite [ Zoom Hi-Res + ] și [ Zoom Hi-Res − ] prin setarea personalizată g2 [ Comenzi personalizate ].

 • Controlul zoom-ului pentru Zoom Hi-Res poate fi atribuit camerei [ Butonul Fn1 ] și [ Butonul Fn2 ], inelului Fn al obiectivului prin [ Inelul Fn obiectiv (în sensul acelor de ceasornic) ] și [ Inelul Fn al obiectivului (în sens invers acelor de ceasornic) ] și prin [ Inelul de control al obiectivului ] la inelul de control al obiectivului.

  • Când Zoom Hi-Res este atribuit [ butonului Fn1 ], [ Butonului Fn2 ], [ Inel Fn obiectiv (în sensul acelor de ceasornic) ] sau [ Inel Fn obiectiv (sens invers acelor de ceasornic) ], viteza de zoom poate fi controlată utilizând setarea personalizată g8 [ Hi- Res Zoom speed ], care oferă opțiunea dintre [ Mai lent ], [ Standard ] și [ Mai rapid ].
  • Când Zoom-ul înaltă rezoluție este alocat la [ Inel de control al obiectivului ], răspunsul inelului de control poate fi ajustat utilizând setarea personalizată f10 [ Răspuns inel de control ].
  • În loc să folosească inelul de control, utilizatorii de lentile compatibile pot folosi inelul de focalizare pentru Zoom Hi-Res selectând [ PORNIT ] pentru Setarea personalizată f11 [ Comutare rolurile inelului de focalizare/control ].