Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

„Deschide” și „Întunecă”

Aparatul foto compară mai multe imagini selectate și selectează doar cei mai strălucitori sau cei mai întunecați pixeli în fiecare punct al imaginii pentru a crea o singură copie JPEG nouă.

 1. Selectați [ Retușare ] în meniul i , apoi evidențiați [ Deschis ] sau [ Întunecare ] și apăsați 2 .

  • [ Lighten ]: Camera compară pixelii din fiecare imagine și îi folosește doar pe cei mai strălucitori.

  • [ Întunecare ]: Camera compară pixelii din fiecare imagine și îi folosește doar pe cei mai întunecați.

 2. Alegeți cum sunt selectate imaginile.

  Opțiune Descriere
  [ Selectați fotografii individuale ] Selectați imaginile pentru suprapunere una câte una.
  [ Selectați imagini consecutive ] Selectați două imagini; suprapunerea va include cele două imagini și toate imaginile dintre ele.
  [ Selectați folderul ] Suprapunerea va include toate imaginile din folderul selectat.
 3. Selectați slotul sursă.

  • Evidențiați slotul cu cardul care conține imaginile dorite și apăsați 2 .
  • Nu vi se va solicita să selectați slotul dacă este introdus un singur card de memorie.
 4. Selectați imaginile.

  Dacă ați ales [ Selectați fotografii individuale ]:

  • Evidențiați fotografii folosind selectorul multiplu.
  • Pentru a vizualiza imaginea evidențiată pe tot ecranul, apăsați și mențineți apăsat butonul X
  • Pentru a selecta imaginea evidențiată, apăsați butonul W ( Q ). Imaginile selectate sunt marcate cu o bifă ( ). Pentru a elimina cecul ( ) și deselectați imaginea curentă, apăsați din nou butonul W ( Q ). Imaginile selectate vor fi combinate folosind opțiunea selectată la Pasul 1.
  • Apăsați J pentru a continua după ce selecția este finalizată.

  Dacă ați ales [ Selectați imagini consecutive ]:

  • Toate imaginile dintr-un interval ales cu ajutorul selectorului multiplu vor fi combinate folosind opțiunea selectată la Pasul 1.
   • Utilizați butonul W ( Q ) pentru a selecta prima și ultima imagine din intervalul dorit.
   • Prima și ultima imagine sunt indicate de icoane și imaginile dintre ele de icoane.
   • Puteți modifica selecția utilizând selectorul multiplu pentru a evidenția diferite imagini care să servească drept prim sau ultim cadru. Apăsați în centrul subselectorului pentru a alege imaginea curentă ca noul punct de început sau de final.
  • Pentru a vizualiza imaginea evidențiată pe tot ecranul, apăsați și mențineți apăsat butonul X
  • Apăsați J pentru a continua după ce selecția este finalizată.

  Dacă ați ales [ Select folder ]:

  Evidențiați folderul dorit și apăsați J pentru a suprapune toate imaginile din folder folosind opțiunea selectată la Pasul 1.

 5. Salvați suprapunerea.

  • Va fi afișat un dialog de confirmare; evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a salva suprapunerea și a afișa imaginea rezultată.
  • Pentru a întrerupe procesul și a afișa un dialog de confirmare înainte de finalizarea operațiunii, apăsați butonul G ; pentru a salva suprapunerea curentă „ca atare” fără a adăuga imaginile rămase, evidențiați [ Salvare și ieșire ] și apăsați J . Pentru a ieși fără a crea o suprapunere, evidențiați [ Renunțați și ieșiți ] și apăsați J .

Atenționări: „ Deschidere ” și „ Închidere

 • Pot fi selectate numai imaginile create cu această cameră. Imaginile create cu alte modele nu pot fi selectate.
 • Suprapunerea va include numai imagini create cu aceleași opțiuni selectate pentru [ Zona imagine ] > [ Alegeți zona imagine ] în meniul de fotografiere.
 • Setarea de calitate a imaginii pentru suprapunerea finalizată este cea a imaginii de cea mai înaltă calitate pe care o conține.
 • Suprapunerile care includ imagini NEF ( RAW ) vor fi salvate la o calitate a imaginii de [ JPEG fin m ].
 • Toate imaginile JPEG din suprapunere trebuie să aibă aceeași dimensiune.
 • „Zgomotul” (sub formă de pixeli strălucitori distanțați aleatoriu, ceață sau linii) crește odată cu numărul de imagini din suprapunere.

  • Zgomotul va fi mai puțin vizibil dacă imaginile pentru suprapunere au fost fotografiate cu 0 sau cu o valoare negativă selectată pentru parametrul [ Claritate ] Picture Control .
  • Zgomotul devine vizibil în suprapunerile care includ aproximativ 50 de imagini sau mai mult.