Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Configurarea camerei

Porniți camera, alegeți o limbă și setați ceasul. Înainte de a utiliza camera pentru prima dată, urmați pașii de mai jos pentru a alege o limbă și un fus orar și setați ceasul astfel încât ora și data corecte să fie înregistrate cu orice fotografie pe care le faceți.

 1. Apăsaţi G , iar în meniul de configurare evidenţiaţi [ Language ] şi apăsaţi 2 .

  Pentru informații despre utilizarea meniurilor, consultați „Utilizarea meniurilor” ( 0 Utilizarea meniurilor ).

 2. Selectați o limbă.

  Apăsați 1 sau 3 pentru a evidenția limba dorită și apăsați J (limbile disponibile variază în funcție de țara sau regiunea în care a fost achiziționată inițial camera).

 3. Evidenţiaţi [ Fus orar şi dată ] şi apăsaţi 2 .

 4. Alegeți un fus orar.

  • Selectați [ Fus orar ] în afișajul [ Fus orar și dată ].
  • Afișajul listează orașele selectate din zona aleasă și diferența dintre ora din zona aleasă și UTC.
  • Evidențiați un fus orar în afișajul [ Fus orar ] și apăsați J

 5. Activați sau dezactivați ora de vară.

  • Selectați [ Ora de vară ] în afișajul [ Fus orar și dată ].
  • Selectați [ ON ] (ora de vară activată) sau [ OFF ] (ora de vară dezactivată).
  • Selectarea [ ON ] avansează ceasul cu o oră; pentru a anula efectul, selectați [ OFF ].

 6. Setați ceasul.

  • Selectați [ Data și ora ] în afișajul [ Fus orar și dată ].
  • Apăsați J după ce ați folosit selectorul multiplu pentru a seta ceasul la data și ora din fusul orar selectat în afișajul [ Data și ora ] (rețineți că camera folosește un ceas de 24 de ore).

 7. Alegeți un format de dată.

  • Selectați [ Format dată ] în afișajul [ Fus orar și dată ].
  • Evidențiați ordinea de afișare a datei dorite (an, lună și zi) și apăsați J .

 8. Ieșiți din meniuri.

  Apăsați ușor butonul de declanșare până la jumătate pentru a ieși în modul de fotografiere.

Icoana t

O pictogramă t care clipește pe afișajul de fotografiere indică faptul că ceasul camerei a fost resetat. Data și ora înregistrate cu fotografii noi nu vor fi corecte; utilizați opțiunea [ Fus orar și dată ] > [ Data și oră ] din meniul de configurare pentru a seta ceasul la ora și data corecte. Ceasul camerei este alimentat de o baterie independentă de ceas. Bateria ceasului se încarcă atunci când bateria principală este introdusă în cameră. Durează aproximativ 2 zile pentru a încărca. Odată încărcat, va alimenta ceasul timp de aproximativ o lună.