Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Încărcarea bateriei

Încărcați bateria EN‑EL15c furnizată înainte de utilizare.

Atenție: Bateria și încărcătorul

Citiți și urmați avertismentele și avertismentele din „Pentru siguranța dvs.” ( 0 Pentru siguranța dvs. ) și „Îngrijirea camerei și a bateriei: Atenții” ( 0 Îngrijirea camerei și a bateriei: Atenții ).

Încărcătorul de baterii

În funcție de țară sau regiune, încărcătorul vine cu un adaptor de perete AC sau un cablu de alimentare.

 • Adaptor de perete AC : După ce ați introdus adaptorul de perete AC în priza AC ( q ) a încărcătorului, glisați zăvorul adaptorului AC de perete așa cum se arată ( w ) și rotiți adaptorul la 90 ° pentru a-l fixa în poziție ( e ). Introduceți bateria și conectați încărcătorul.

 • Cablu de alimentare : După conectarea cablului de alimentare cu ștecherul în orientarea indicată, introduceți bateria și conectați cablul.

 • O baterie epuizată se va încărca complet în aproximativ 2 ore și 35 de minute.

  Încărcarea bateriei (clipește)

  Încărcare completă (în mod constant)

Dacă ledul CHARGE clipește rapid

Dacă ledul ÎNCĂRCARE clipește rapid (de 8 ori pe secundă):

 • Bateria nu a fost introdusă corect : Deconectați încărcătorul și scoateți și reintroduceți bateria.
 • Temperatura ambiantă este prea caldă sau prea rece : utilizați încărcătorul de baterie la temperaturi în intervalul de temperatură specificat (0–40 °C/+32–104 °F).

Dacă problema persistă, deconectați încărcătorul și opriți încărcarea. Aduceți bateria și încărcătorul la un reprezentant de service autorizat Nikon .

Adaptoare CA de încărcare EH‑7P opționale/Adaptoare CA EH‑8P: Încărcare

Când este introdusă în cameră, bateria poate fi încărcată utilizând un adaptor CA de încărcare EH‑7P opțional sau un adaptor CA EH‑8P.

 • O baterie epuizată se va încărca complet în aproximativ 2 ore și 40 de minute.
 • Când încărcarea este completă, deconectați EH-7P sau EH-8P și deconectați-l de la cameră.

Încărcare

Folosind adaptorul CA de încărcare EH‑7P

După ce ați confirmat că camera este oprită, conectați adaptorul CA de încărcare EH‑7P ( q ) la conectorul USB Power Delivery ( w ) al camerei și conectați adaptorul. Bateria se va încărca în timp ce camera este oprită. Păstrați dopul drept în timpul introducerii și scoaterii.

 • Lampa de încărcare a camerei ( e ) se aprinde în chihlimbar în timp ce încărcarea este în curs. Lampa se stinge când încărcarea este completă.
 • Bateria se va încărca și când camera este pornită, cu condiția ca temporizatorul de așteptare să fie oprit.
 • Forma ștecherului variază în funcție de țara sau regiunea de achiziție.

Folosind adaptorul CA EH‑8P

Conectați un cablu USB UC‑E25 opțional (cu conectori de tip C la ambele capete) la adaptorul CA EH‑8P ( q ). După ce ați confirmat că camera este oprită, conectați celălalt capăt al cablului la conectorul USB Power Delivery ( w ) al camerei și conectați adaptorul. Bateria se va încărca în timp ce camera este oprită. Păstrați dopul drept în timpul introducerii și scoaterii.

 • Lampa de încărcare a camerei foto ( e ) se aprinde în chihlimbar în timp ce încărcarea este în curs. Lampa se stinge când încărcarea este completă.
 • Bateria se va încărca și când camera este pornită, cu condiția ca temporizatorul de așteptare să fie oprit.
 • Forma ștecherului variază în funcție de țara sau regiunea de achiziție.

Atenții: EH-7P/EH-8P

 • Bateria nu se va încărca dacă cablul este conectat la conectorul de date USB al camerei.
 • EH‑7P și EH‑8P pot fi utilizate numai cu bateriile EN‑EL15c și EN‑EL15b. Bateriile EN‑EL15a pot fi încărcate folosind un încărcător MH‑25a.
 • Erorile de încărcare cauzate, de exemplu, de temperaturile ridicate ale camerei sau de încercările de încărcare a unui EN‑EL15a, sunt indicate de lampa de încărcare care clipește rapid timp de aproximativ 30 de secunde înainte de a se stinge.
 • După ce becul de încărcare se stinge, vă recomandăm să porniți camera (sau să activați temporizatorul de așteptare) și să confirmați că bateria este încărcată.

EH-7P/EH-8P: livrarea energiei

Dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Alimentare USB ] în meniul de configurare, aparatul foto va fi alimentat când camera este pornită.

 • Conectați cablul la conectorul USB Power Delivery al camerei. Adaptorul nu va furniza energie camerei atunci când este conectat prin conectorul de date USB .
 • Alimentarea va fi furnizată camerei numai atunci când bateria este introdusă.
 • Bateria nu se va încărca în timp ce camera este alimentată de o sursă de alimentare exterioară.
 • Pentru mai multe informații, consultați „„Livrarea energiei” versus „Încărcarea”” ( 0 „Livrarea energiei” versus „Încărcarea” ).

Livrarea energiei prin USB și încărcarea bateriei

Calculatoarele vor furniza curent pentru alimentarea camerei sau vor încărca bateria numai printr-un cablu USB UC‑E25 opțional (care are conectori de tip C la ambele capete) conectat la un port USB de tip C încorporat al computerului.

 • Cablul USB UC‑E24 furnizat (care se conectează la cameră printr-un conector de tip C și la dispozitive USB printr-un conector de tip A) nu poate fi utilizat în acest scop.
 • Conectați cablul USB la conectorul USB Power Delivery al camerei. Computerul nu va furniza energie camerei atunci când este conectat prin conectorul de date USB .
 • În funcție de model și de specificațiile produsului, unele computere nu vor furniza curent pentru alimentarea camerei sau încărcarea bateriei.