Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Controlul vignetei

Butonul G U C meniul de fotografiere

Controlul vignetei reduce „vignetarea” – o scădere a luminozității la marginile unei fotografii – cu o sumă care variază de la obiectiv la obiectiv. Efectele sale sunt cele mai vizibile la deschiderea maximă.

Opțiune Descriere
e [ ridicat ] Alegeți cantitatea de control al vignetei efectuată de la (în ordine de la mare la scăzut) [ Ridicat ], [ Normal ] și [ Scăzut ].
g [ Normal ]
f [ Scăzut ]
[ Dezactivat ] Controlul vignetei este dezactivat.

Atenție: Control vignette

În funcție de scenă, de condițiile de fotografiere și de tipul obiectivului, imaginile JPEG pot prezenta „zgomot” (ceață) sau supra- sau subexpunere la marginea cadrului care introduce variații în luminozitatea periferică. În plus, Picture Controls personalizate și Picture Control presetate care au fost modificate de la setările implicite pot să nu producă efectul dorit. Faceți fotografii de testare și vizualizați rezultatele pe monitor.

Controlul vignetei

Modificările la [ Control vignetă ] din meniul de fotografiere se aplică în meniul de înregistrare video și invers .