Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Aplicația SnapBridge

Utilizați aplicația SnapBridge pentru conexiuni fără fir între cameră și smartphone-ul sau tableta („dispozitiv inteligent”).

  • Aplicația SnapBridge poate fi descărcată din Apple App Store sau de pe Google Play ™.

  • Vizitați site-ul web Nikon pentru cele mai recente știri SnapBridge .
  • Citiți cu atenție toate acordurile de licență sau altele asemenea afișate la lansarea SnapBridge și continuați numai dacă sunteți dispus să le acceptați.

Ce poate face SnapBridge pentru tine

Sarcinile care pot fi efectuate folosind aplicația SnapBridge sunt prezentate mai jos. Pentru detalii, consultați ajutorul online al aplicației SnapBridge :

https://nikonimglib.com/snbr/onlinehelp/en/index.html

Descărcarea imaginilor de pe cameră

Descărcați imaginile existente pe dispozitivul dvs. inteligent. De asemenea, pot fi descărcate automat pe măsură ce sunt preluate.

Fotografie de la distanță

Controlați camera și faceți fotografii de pe dispozitivul inteligent.

Nu te poți conecta?

Dacă întâmpinați probleme la stabilirea unei conexiuni cu dispozitivul inteligent, încercați:

  • oprirea și repornirea camerei și a dispozitivului inteligent sau
  • verificarea setărilor wireless pe dispozitivul inteligent.