Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Calculatoare: Conectare prin Ethernet

Pentru conexiunile Ethernet este necesar un adaptor USB (Tip C) la Ethernet (disponibil separat de la surse terțe). Asigurați-vă că conectați adaptorul la conectorul de date USB al camerei.

 • Următoarele adaptoare USB -la-Ethernet au fost testate și aprobate pentru utilizare:

  • Adaptoare Anker A83130A1 PowerExpand USB ‑C la Gigabit Ethernet
  • Adaptoare Anker A83130A2 PowerExpand USB ‑C la Gigabit Ethernet
 • Rețineți că adaptoarele USB -la-Ethernet nu vor funcționa atunci când sunt conectate la conectorul USB Power Delivery al camerei.

Conectarea la mai multe dispozitive

Camera se poate conecta la un singur tip de dispozitiv (computer, server FTP sau dispozitiv inteligent) simultan. Încheiați conexiunea curentă înainte de a încerca să vă conectați la un dispozitiv de alt tip.

Erori Ethernet

Pentru informații despre erorile legate de wireless sau Ethernet, consultați „Depanarea conexiunilor LAN și Ethernet fără fir” ( 0 Depanarea conexiunilor LAN și Ethernet fără fir ).

Wireless Transmitter Utility

Înainte de a vă putea conecta prin Ethernet, va trebui să asociați camera cu computerul utilizând software-ul Nikon Wireless Transmitter Utility .

 • Odată ce dispozitivele sunt asociate, vă veți putea conecta la computer de la cameră.
 • Wireless Transmitter Utility este disponibil pentru descărcare din Centrul de descărcare Nikon . Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.

  https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Conectarea la computere prin Ethernet

Conectați-vă la computere printr-un adaptor terță parte USB (Tip C) la Ethernet conectat la conectorul de date USB al camerei.

 1. Atașați un adaptor USB -la-Ethernet terță parte la conectorul de date USB al camerei și apoi conectați-vă la computer folosind un cablu Ethernet.

  • Conectați cablul Ethernet la adaptorul USB -la-Ethernet. Nu forțați și nu încercați să introduceți conectorii într-un unghi.
  • Conectați celălalt capăt al cablului la un computer sau router.

 2. Selectați [ USB -LAN ] pentru [ USB data connection ] în meniul de rețea.

 3. Selectați [ Conectare la computer ] în meniul de rețea, apoi evidențiați [ Setări rețea ] și apăsați 2 .

 4. Evidențiați [ Creare profil ] și apăsați J

 5. Denumiți noul profil.

  • Pentru a trece la pasul următor fără a schimba numele implicit, apăsați X .
  • Indiferent de numele pe care îl alegeți, va apărea în meniul de rețea [ Conectare la computer ] > lista [ Setări de rețea ].
  • Pentru a redenumi profilul, apăsați J . Pentru informații despre introducerea textului, consultați „Introducere text” ( 0 Introducere text ). Apăsați X pentru a continua după introducerea unui nume.
  • Poate exista o întârziere înainte ca camera să detecteze adaptorul USB -la-Ethernet. Dacă camera nu poate detecta o conexiune Ethernet, asistentul va fi configurat pentru a începe crearea unui profil LAN fără fir cu numele implicit „WLAN1”. Atingeți Z sau apăsați 4 pentru a reveni la Pasul 4, așteptați aproximativ 10 secunde, apoi încercați din nou.

 6. Obțineți sau selectați o adresă IP.

  Evidențiați una dintre următoarele opțiuni și apăsați J .

  Opțiune Descriere
  [ Obține automat ] Selectați această opțiune dacă rețeaua este configurată să furnizeze automat adresa IP. Un mesaj „configurare finalizată” va fi afișat odată ce a fost atribuită o adresă IP.
  [ Introduceți manual ]

  Introduceți manual adresa IP și masca de subrețea.

  • Apăsați J ; vi se va solicita să introduceți adresa IP.
  • Rotiți selectorul principal de comandă pentru a evidenția segmentele.
  • Apăsați 4 sau 2 pentru a schimba segmentul evidențiat și apăsați J pentru a salva modificările.
  • Apoi, apăsați X ; va fi afișat un mesaj „configuration complete”. Apăsați din nou X pentru a afișa masca de subrețea.
  • Apăsați 1 sau 3 pentru a edita masca de subrețea și apăsați J ; va fi afișat un mesaj „configuration complete”.
 7. Apăsați J pentru a continua când este afișat mesajul „Configurare finalizată”.

 8. Începeți împerecherea.

  Când vi se solicită, lansați Wireless Transmitter Utility pe computer.

 9. Selectați camera în Wireless Transmitter Utility .

  Selectați numele afișat de cameră la Pasul 8 și faceți clic pe [ Următorul ].

 10. În Wireless Transmitter Utility , introduceți codul de autentificare afișat de cameră.

  • Camera va afișa un cod de autentificare.

  • Introduceți codul de autentificare în caseta de dialog afișată de Wireless Transmitter Utility și faceți clic pe [ Next ].

 11. Finalizați procesul de împerechere.

  • Când aparatul foto afișează un mesaj care spune că asocierea este finalizată, apăsați J .

  • În Wireless Transmitter Utility , faceți clic pe [ Next ]; vi se va solicita să alegeți un folder de destinație. Pentru mai multe informații, consultați ajutorul online pentru Wireless Transmitter Utility .

  • O conexiune va fi stabilită între cameră și computer când asocierea este finalizată.
 12. Verificați conexiunea.

  Când se stabilește o conexiune, numele profilului va fi afișat cu verde în meniul [ Conectare la computer ] al camerei.

Acum a fost stabilită o conexiune între cameră și computer.

Imaginile realizate cu camera pot fi încărcate pe computer așa cum este descris în „Încărcarea imaginilor” ( 0 Încărcarea imaginilor ) din capitolul intitulat „Ce puteți face când camera este conectată la un computer sau la un server FTP”.

Pentru informații despre controlul camerei de pe un computer utilizând Camera Control Pro 2 sau NX Tether , consultați secțiunea „Controlul camerei” ( 0 Controlul camerei ) din capitolul intitulat „Ce puteți face când camera este conectată la un computer sau FTP Server".

Setări firewall

Portul TCP 15740 și portul UDP 5353 sunt utilizate pentru conexiunile la computere. Transferul de fișiere poate fi blocat dacă firewall-ul serverului nu este configurat pentru a permite accesul la aceste porturi.

Încheierea conexiunii la computer

Puteți încheia conexiunea prin:

 • oprirea camerei sau
 • selectând [ Terminare conexiunea curentă ] pentru [ Conectare la computer ] > [ Setări rețea ] în meniul de rețea.