Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Blocare FV

Această caracteristică este utilizată pentru a bloca puterea blițului pentru unitățile blițului opționale compatibile cu CLS , permițându-vă să faceți mai multe fotografii sau să recompuneți fotografii fără a modifica nivelul blițului. Subiectul nu trebuie să fie în centrul cadrului, oferindu-vă mai multă libertate atunci când compuneți fotografii.

 • Puterea blițului este ajustată automat pentru orice modificare a sensibilității ISO și a diafragmei.
 1. Atribuiți [ Blocare FV ] unei comenzi utilizând Setarea personalizată f2 [ Comenzi personalizate (fotografiere) ].

 2. Montați o unitate bliț care acceptă blocarea FV pe papucul accesoriului camerei.

 3. Porniți unitatea blițului și alegeți un mod de control al blițului TTL sau monitorizați pre-bliț q A sau A .

  • Dacă utilizați un SB‑5000, SB‑500, SB‑400 sau SB‑300 montat pe pantoful accesoriului camerei, alegeți [ TTL ] sau [ Bliț extern automat ] pentru [ Control bliț ] > [ Mod control bliț ].
  • Pentru informații despre alte unități bliț, consultați documentația furnizată împreună cu unitatea.
 4. Concentrează-te.

  Poziționați subiectul în centrul cadrului și apăsați butonul de declanșare până la jumătate pentru a focaliza.

 5. Blocați nivelul blițului.

  • După ce ați confirmat că indicatorul de bliț pregătit ( c ) apare pe afișajul de fotografiere, apăsați comanda [ FV lock ]; blițul va emite un pre-bliț de monitor pentru a determina nivelul corespunzător de bliț.
  • Ieșirea blițului se va bloca și o pictogramă de blocare FV ( r ) va apărea pe afișajul de fotografiere.

 6. Recompuneți fotografia.

 7. Apăsați butonul de declanșare până la capăt pentru a fotografia.

  Dacă se dorește, se pot face fotografii suplimentare fără a elibera blocarea FV. Repetați pașii de la 6 la 7 pentru a realiza fotografii suplimentare.

 8. Eliberați blocarea FV.

  Apăsați butonul [ FV lock ] pentru a elibera blocarea FV și confirmați că pictograma de blocare FV ( r ) nu mai apare pe afișajul de fotografiere.