Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Balanța impresiilor portretului

Butonul G U C meniul de fotografiere

Reglați fin setările de nuanță și luminozitate pentru subiectele portrete umane și salvați rezultatele pentru aplicare în timpul fotografierii ca [ Mod 1 ], [ Mod 2 ] sau [ Mod 3 ].

Crearea modurilor de echilibrare a impresiilor portretului

 1. Selectați [ Balanț impresie portret ] în meniul de fotografiere.

 2. Evidențiați un mod de la [ Mod 1 ] la [ Mod 3 ] și apăsați 2 .

  • Vor fi afișate opțiunile pentru modul selectat.

 3. Reglați nuanța și luminozitatea.

  • Apăsați 4 sau 2 pentru a regla nuanța pe axa M (magenta)–Y (galben). Magenta crește pe măsură ce vă deplasați spre M, chihlimbarul (galben) pe măsură ce vă deplasați spre Y.
  • Apăsați 1 sau 3 pentru a regla luminozitatea. Luminozitatea crește pe măsură ce valorile cresc și scade pe măsură ce scad.
  • Valorile selectate sunt afișate în partea dreaptă a grilei.
  • Pentru a restabili setările implicite, apăsați butonul O ( Q ).

 4. Salvează modificările.

  • Apăsați J pentru a salva modificările și a ieși în meniuri.
  • Modurile care au fost modificate față de valorile implicite sunt indicate prin asteriscuri (“ U ”).
  • Repetați pașii de la 1 la 4 pentru a crea moduri suplimentare.

Aplicarea modurilor salvate

Pentru a activa echilibrul impresiei portretului în timpul fotografierii, selectați modul dorit ([ Modul 1 ] până la [ Modul 3 ]) pentru [ Echilibrul impresiei portretului ] în meniul de fotografiere.

„Echilibrul impresiilor portretului”

[ Sold afișări portret ] nu va fi disponibil dacă:

 • [ Monocrom ] sau [ Creative Picture Control ] este selectat pentru [ Set Picture Control ] sau
 • [ Monocrom ] este selectat pentru [ Set Picture Control (HLG) ].

Previzualizarea rezultatelor

Dacă [ Echilibrul impresiei portret ] a fost alocat un loc în meniul i utilizând Setarea personalizată f1 [ Personalizare meniul i ], puteți selecta această opțiune, puteți roti selectorul principal de comandă pentru a alege un mod și apoi reglați nuanța și luminozitatea folosind selector în timp ce previzualizați efectele acestora asupra subiectului încadrat pe afișaj.