Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Suprapunere (Adăugați)

Combinați două fotografii existente pentru a crea o singură imagine care este salvată separat de originale.

 1. Selectați [ Retușare ] în meniul i , apoi evidențiați [ Suprapunere (adăugați) ] și apăsați 2 .

 2. Selectați imagini.

  • Evidențiați fotografii folosind selectorul multiplu.
  • Pentru a vizualiza imaginea evidențiată pe tot ecranul, apăsați și mențineți apăsat butonul X
  • Pentru a selecta imaginea evidențiată, apăsați butonul W ( Q ). Imaginile selectate sunt marcate cu o bifă ( ). Pentru a elimina cecul ( ) și deselectați imaginea curentă, apăsați din nou butonul W ( Q ).
  • Imaginile cu zone diferite ale imaginii nu pot fi selectate.
  • Apăsați J pentru a continua odată ce a doua imagine este selectată.

 3. Reglați echilibrul.

  Suprapunerea poate fi previzualizată pe afișaj. Apăsați 1 sau 3 pentru a regla echilibrul dintre cele două imagini. Apăsați 1 pentru a face prima imagine mai vizibilă și a doua mai puțin, 3 pentru efectul opus.

 4. Salvați suprapunerea.

  Apăsați J pentru a salva suprapunerea.

Atenționări: „ Suprapunere (Adăugați)

 • Culorile și luminozitatea din previzualizare pot diferi de imaginea finală.
 • Pot fi selectate numai imaginile create cu această cameră. Imaginile create cu alte modele nu pot fi selectate.
 • Suprapunerea va avea aceeași dimensiune ca cea mai mică dintre cele două imagini componente.
 • Suprapunerea are aceleași informații despre fotografie (inclusiv data înregistrării, măsurarea, viteza obturatorului, diafragma, modul de fotografiere, compensarea expunerii, distanța focală și orientarea imaginii) și valori pentru balansul de alb și Picture Control ca prima dintre cele două imagini selectate. Cu toate acestea, informațiile privind drepturile de autor nu sunt copiate în noua imagine. De asemenea, comentariul nu este copiat; în schimb, comentariul activ în prezent pe cameră, dacă există, este atașat.