Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Banca meniului de fotografiere

Butonul G U C meniul de fotografiere

Opțiunile meniului pentru fotografiere și înregistrare video sunt stocate într-unul din cele patru bănci (băncile „A” până la „D”) care pot fi selectate utilizând [ Banc meniu fotografiere ]. Cu excepțiile menționate mai jos, modificările aduse setărilor în timp ce o bancă este selectată nu se aplică celorlalte bănci.

 • Modificările la următoarele setări ale meniului de fotografiere se aplică tuturor băncilor:

  • [ Bănci de meniuri extinse ]
  • [ Balans de alb ] presetări
  • [ Expunere multiplă ]
  • [ Fotografiere cu temporizator interval ]
  • [ Videoclip în timp ]
  • [ Fotografiere cu schimbarea focalizării ]
 • Modificările următoarei setări ale meniului de înregistrare video se aplică și tuturor băncilor:

  • [ Bănci de meniuri extinse ]
 • Băncile de meniuri de fotografiere pot fi editate și prin elementul [ Banc de meniu fotografiere ] din meniul de înregistrare video. Modificările făcute în meniul de fotografiere se aplică în meniul de înregistrare video și invers .

Bănci de meniu de fotografiere

Panoul de control afișează banca curentă de meniuri („A”, „B”, „C” sau „D”).

Redenumirea băncilor de meniuri de fotografiere

O legendă descriptivă poate fi adăugată la numele băncii („A”, „B”, „C” sau „D”) prin evidențierea băncii, apăsând 2 și selectând [ Redenumire ]. Subtitrările pot avea până la 20 de caractere.

Copierea băncilor de meniuri de fotografiere

Pentru a crea o copie a unui meniu de fotografiere, evidențiați banca, apăsați 2 , selectați [ Copiere ] și alegeți o destinație pentru copie.

Restabilirea setărilor implicite

Puteți restabili setările implicite pentru un meniu de fotografiere selectat. Pentru a face acest lucru, evidențiați banca și apăsați O ( Q ); va fi afișat un dialog de confirmare. Evidențiați [ Da ] și apăsați J pentru a restabili setările implicite pentru banca selectată.

 • Bancurile de meniuri de fotografiere nu pot fi resetate în timp ce este în desfășurare o expunere multiplă.
 • [ Dosar stocare ] și [ Gestionare Picture Control ] nu sunt resetate.