Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Compensarea blițului

Compensarea blițului este utilizată pentru a modifica în mod deliberat puterea blițului, de exemplu pentru a schimba luminozitatea subiectului în raport cu fundalul. Puterea blițului poate fi mărită pentru ca subiectul principal să pară mai strălucitor, redusă pentru a preveni strălucirea sau, în alt mod, reglată fin pentru a produce rezultatul dorit.

Reglarea compensării blițului

Puterea blițului poate fi reglată utilizând elementul [ Compensare bliț ] din meniul de fotografiere.

  • Alegeți dintre valori de la -3 la +1 EV.
  • La setările implicite, modificările la puterea blițului se fac în trepte de ¹⁄₃ EV. Mărimea incrementului poate fi selectată utilizând setarea personalizată b2 [ Pași EV pentru controlul expunerii ].
  • În general, alegeți valori pozitive pentru o iluminare mai puternică, valori negative pentru a vă asigura că subiectul nu este prea puternic luminat.
  • La alte valori decât ±0,0, pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control va apărea o pictogramă Y
  • Puterea normală a blițului poate fi restabilită setând compensarea blițului la ±0,0. Compensarea blițului nu este resetată când camera este oprită.