Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Notificări

 • Nicio parte din documentația inclusă cu acest produs nu poate fi reprodusă, transmisă, transcrisă, stocată într-un sistem de recuperare sau tradusă în orice limbă, sub nicio formă, prin orice mijloc, fără permisiunea prealabilă scrisă a Nikon .
 • Nikon își rezervă dreptul de a modifica aspectul și specificațiile hardware-ului și software-ului descrise în această documentație în orice moment și fără notificare prealabilă.
 • Nikon nu va fi responsabil pentru nicio daune rezultate din utilizarea acestui produs.
 • Deși s-au depus toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile din această documentație sunt exacte și complete, am aprecia dacă ați aduce orice erori sau omisiuni în atenția reprezentantului Nikon din zona dumneavoastră (adresa furnizată separat).
Notă privind interzicerea copierii sau reproducerii

Rețineți că simpla deținere a materialului care a fost copiat sau reprodus digital cu ajutorul unui scaner, cameră digitală sau alt dispozitiv poate fi pedepsită prin lege.

 • Articolele interzise de lege să fie copiate sau reproduse

  Nu copiați sau reproduceți bani de hârtie, monede, valori mobiliare, obligațiuni guvernamentale sau obligațiuni guvernamentale locale, chiar dacă astfel de copii sau reproduceri sunt ștampilate cu „Eșantion”.

  Copierea sau reproducerea monedelor de hârtie, monedelor sau titlurilor de valoare care circulă într-o țară străină este interzisă.

  Cu excepția cazului în care a fost obținută permisiunea prealabilă a guvernului, este interzisă copierea sau reproducerea mărcilor poștale neutilizate sau a cărților poștale emise de guvern.

  Este interzisă copierea sau reproducerea ștampilelor emise de guvern și a documentelor certificate prevăzute de lege.

 • Atenționări la anumite copii și reproduceri

  Guvernul a emis avertismente cu privire la copiile sau reproducerile de valori mobiliare emise de companii private (acțiuni, facturi, cecuri, certificate cadou etc.), permise de navetiști sau bilete de cupon, cu excepția cazului în care trebuie furnizate un minim de copii necesare pentru uz comercial. de către o companie. De asemenea, nu copiați sau reproduceți pașapoartele emise de guvern, licențe emise de agenții publice și grupuri private, cărți de identitate și bilete, cum ar fi permisele și cupoanele de masă.

 • Respectați notificările privind drepturile de autor

  În conformitate cu legea drepturilor de autor, fotografiile sau înregistrările de lucrări protejate prin drepturi de autor realizate cu camera foto nu pot fi utilizate fără permisiunea deținătorului drepturilor de autor. Se aplică excepții pentru utilizarea personală, dar rețineți că chiar și utilizarea personală poate fi restricționată în cazul fotografiilor sau înregistrărilor exponatelor sau al spectacolelor live.

Utilizați numai accesorii electronice marca Nikon

Camerele Nikon includ circuite electronice complexe. Doar accesoriile electronice marca Nikon (inclusiv lentile, încărcătoare, baterii, adaptoare de ca și accesorii pentru bliț) certificate de Nikon special pentru utilizarea cu această cameră digitală Nikon sunt proiectate și dovedit că funcționează în conformitate cu cerințele operaționale și de siguranță ale acestui circuit electronic.

Utilizarea accesoriilor electronice non- Nikon poate deteriora camera și poate anula garanția dvs. Nikon . Utilizarea bateriilor Li-ion reîncărcabile de la terți care nu poartă sigiliul olografic Nikon prezentat mai jos poate interfera cu funcționarea normală a camerei sau poate duce la supraîncălzirea, aprinderea, ruperea sau scurgerea bateriilor.

Pentru mai multe informații despre accesoriile marca Nikon , contactați un dealer local autorizat Nikon .

Carduri de memorie
 • Cardurile de memorie pot fi fierbinți după utilizare. Aveți grijă când scoateți cardurile de memorie din cameră.
 • Nu efectuați următoarele operațiuni în timpul formatării sau în timp ce datele sunt înregistrate, șterse sau copiate pe un computer sau alt dispozitiv. Nerespectarea acestor măsuri de precauție poate duce la pierderea datelor sau la deteriorarea camerei sau a cardului.

  • Nu scoateți și nu introduceți carduri de memorie.
  • Nu opriți camera.
  • Nu scoateți bateria.
  • Nu deconectați adaptoarele de curent alternativ.
 • Nu atingeți bornele cardului cu degetele sau cu obiecte metalice.
 • Nu folosiți forță excesivă când manipulați cardurile de memorie. Nerespectarea acestei măsuri de precauție poate deteriora cardul.
 • Nu îndoiți sau scăpați cardurile de memorie și nu le supuneți la șocuri fizice puternice.
 • Nu expuneți cardurile de memorie la apă, căldură sau lumina directă a soarelui.
 • Nu formatați cardurile de memorie într-un computer.

Înainte de a face fotografii importante

Înainte de a face fotografii în ocazii importante (cum ar fi la nunți sau înainte de a lua camera într-o călătorie), faceți o fotografie de probă pentru a vă asigura că camera funcționează normal. Nikon nu va fi tras la răspundere pentru daune sau pierderi de profit care pot rezulta din funcționarea defectuoasă a produsului.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Ca parte a angajamentului Nikon „Învățare pe tot parcursul vieții” față de asistența și educația continuă pentru produse, informații actualizate continuu sunt disponibile online pe următoarele site-uri:

Vizitați aceste site-uri pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre produse, sfaturi, răspunsuri la întrebări frecvente (Întrebări frecvente) și sfaturi generale despre imagistica digitală și fotografie. Informații suplimentare pot fi disponibile de la reprezentantul Nikon din zona dumneavoastră. Consultați următoarea adresă URL pentru informații de contact: https://imaging.nikon.com/