Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Setări de sensibilitate ISO

Butonul G U C meniul de fotografiere

Reglați setările de sensibilitate ISO pentru fotografii.

Opțiune Descriere
[ Sensibilitate ISO ] Alegeți dintre setările de la ISO 64 la 25600; camera acceptă, de asemenea, setări sub ISO 64 cu aproximativ 0,3, 0,7 și 1 EV (echivalent ISO 32) și peste ISO 25600 cu aproximativ 0,3, 0,7, 1 și 2 EV (echivalent ISO 102400).
[ Control automat al sensibilității ISO ] Selectați [ ON ] pentru a activa controlul automat al sensibilității ISO. Dacă este selectat [ OFF ], [ Sensibilitate ISO ] va rămâne fix la valoarea selectată de utilizator. Opțiunile [ Sensibilitate maximă ], [ Sensibilitate maximă cu c ] și [ Viteză minimă de expunere ] sunt disponibile când este selectat [ PORNIT ].
[ Sensibilitate maximă ] Alegeți o limită superioară pentru sensibilitatea ISO pentru a preveni creșterea prea mare.
[ Sensibilitate maximă cu c ] Alegeți limita superioară de sensibilitate ISO pentru fotografiile realizate folosind o unitate bliț opțională.
[ Viteza minimă de expunere ]

Alegeți viteza obturatorului sub care se va activa controlul automat al sensibilității ISO pentru a preveni subexpunerea în modurile P și A ; opțiunile variază de la ¹⁄₁₆,₀₀₀ la 30 s. Dacă este selectat [ Auto ], aparatul foto va alege viteza minimă a obturatorului pe baza distanței focale a obiectivului. De exemplu, aparatul foto va alege automat viteze minime de expunere mai mari pentru a preveni estomparea cauzată de tremuratul camerei atunci când este atașat un obiectiv lung.

  • Pentru a vizualiza opțiunile de selectare automată a vitezei de expunere, evidențiați [ Auto ] și apăsați 2 . Selectarea automată a vitezei de expunere poate fi reglată prin alegerea unor valori minime mai rapide sau mai lente. Setări mai rapide pot fi folosite pentru a reduce neclaritatea atunci când fotografiați subiecte care se mișcă rapid.
  • Vitezele obturatorului pot scădea sub minimul selectat dacă expunerea optimă nu poate fi atinsă la sensibilitatea ISO aleasă pentru [ Sensibilitate maximă ].