Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Moduri bliț

Modul bliț poate fi selectat prin elementul [ Mod bliț ] din meniul de fotografiere.

 • Opțiunile disponibile variază în funcție de modul de fotografiere.

  Opțiune Descriere Disponibil in
  I [ Bliț de umplere ] (sincronizare cu perdeaua frontală) Acest mod este recomandat în majoritatea situațiilor. În modurile P și A , viteza obturatorului va fi setată automat la valori cuprinse între ¹⁄₂₀₀ s (sau ¹⁄₈₀₀₀ s cu sincronizare automată FP de mare viteză) și ¹⁄₆₀ s. P , S , A , M
  J [ Reducerea efectului de ochi roșii ]

  Utilizați pentru portrete. Blițul se va declanșa sau lampa de reducere a efectului de ochi roșii se va aprinde înainte de a fi făcută fotografia, reducând „ochii roșii”.

  • Este posibil ca rezultatele dorite să nu fie obținute dacă subiectul sau aparatul foto se mișcă înainte de eliberarea declanșatorului (această setare nu este recomandată în cazul subiecților în mișcare sau în alte situații care necesită un răspuns rapid declanșatorului).

  P , S , A , M

  L [ Sincronizare lentă ]

  În ceea ce privește „blițul de umplere”, cu excepția faptului că viteza obturatorului încetinește automat pentru a capta iluminarea de fundal pe timp de noapte sau în condiții de lumină slabă.

  • Rețineți că fotografiile pot fi predispuse la încețoșare din cauza mișcării camerei la viteze mici de expunere.
  • Se recomandă utilizarea unui trepied.

  P , A

  K [ Sincronizare lentă + ochi roșii ] (reducerea efectului de ochi roșii cu sincronizare lentă)

  Utilizați pentru a include iluminarea de fundal în portrete. Reducerea efectului de ochi roșii este combinată cu viteze mici de expunere pentru a capta iluminarea de fundal pe timp de noapte sau în condiții de lumină slabă.

  Rețineți că fotografiile pot fi predispuse la încețoșare din cauza mișcării camerei la viteze mici de expunere.

  Se recomandă utilizarea unui trepied.

  P , A

  M [ Sincronizare cortina din spate ]

  Blițul se declanșează chiar înainte de închiderea obturatorului, creând efectul unui flux de lumină în spatele surselor de lumină în mișcare.

  • Selectarea modului P sau A după alegerea acestei opțiuni setează modul bliț la sincronizare lentă.
  • Rețineți că fotografiile pot fi predispuse la încețoșare din cauza mișcării camerei la viteze mici de expunere.
  • Se recomandă utilizarea unui trepied.

  P , S , A , M

  s [ Flash oprit ] Blițul nu se declanșează.

  P , S , A , M

Iluminare stroboscopică de studio

Este posibil ca sincronizarea cortinei din spate să nu se sincronizeze corect cu sistemele flash de studio.