Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Făcând fotografii

Pașii de bază implicați în realizarea fotografiilor sunt descriși mai jos.

Lentile cu butoaie retractabile

Lentilele cu butoaie retractabile trebuie extinse înainte de utilizare. Rotiți inelul de zoom așa cum se arată până când obiectivul se fixează în poziție extinsă.

 1. Selectați modul foto rotind selectorul foto/video la C .

 2. Pregătiți camera.

  Ținând mânerul în mâna dreaptă și ținând corpul camerei sau obiectivul cu stânga, aduceți coatele pe părțile laterale ale pieptului.

  Orientare peisaj (largă).

  Orientare portret (înalt).

 3. Încadrați fotografia.

  Poziționați subiectul principal lângă centrul cadrului.

 4. Pentru a focaliza, apăsați butonul de declanșare până la jumătate (adică apăsați ușor butonul de declanșare, oprindu-vă când este apăsat până la jumătate).

  • Punctul de focalizare va fi afișat în verde când subiectul este focalizat. Dacă aparatul foto nu poate focaliza, punctul de focalizare va clipi în roșu.
  • Iluminatorul de asistență AF se poate aprinde pentru a ajuta la focalizarea dacă subiectul este slab iluminat.
  • De asemenea, puteți focaliza apăsând butonul AF-ON .

  Iluminator AF-Asist

  Nu obstrucționați iluminatorul de asistență AF când este aprins.

 5. Fără a ridica degetul de pe butonul de declanșare, apăsați butonul până la capăt pentru a face fotografia.

Lampa de acces la cardul de memorie

Lampa de acces la cardul de memorie se va aprinde în timp ce fotografia este înregistrată. Nu scoateți cardul de memorie sau bateria.

Obturatorul tactil

De asemenea, puteți face o fotografie atingând monitorul. Atingeți subiectul pentru a focaliza și ridicați degetul pentru a elibera declanșatorul ( 0 The Touch Shutter ).

Utilizarea Zoom în modul Fotografie

Pentru a mări afișajul în modul foto (până la maximum aproximativ 16×), apăsați butonul X

 • Utilizați butoanele X și W ( Q ) pentru a mări și micșora.
 • O fereastră de navigare care arată zona vizibilă în prezent va apărea în colțul din dreapta jos al afișajului.
 • Utilizați selectorul multiplu pentru a defila la zonele cadrului care nu sunt vizibile pe monitor.