Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Protejarea imaginilor împotriva ștergerii

Imaginile pot fi protejate pentru a preveni ștergerea lor accidentală. Imaginile protejate vor fi totuși șterse atunci când cardul de memorie este formatat ( 0 Format Memory Card ).

  1. Selectați o imagine.

    • Afișați imaginea în redare cadru întreg sau zoom în redare.
    • Alternativ, puteți evidenția imaginea în lista de miniaturi folosind selectorul multiplu.
  2. Apăsați butonul g ( Fn3 ).

    • Imaginile protejate sunt marcate cu pictograma P
    • Pentru a elimina protecția, afișați fotografia sau evidențiați-o în lista de miniaturi și apăsați din nou g ( Fn3 ).

Note vocale

Protejarea fotografiilor protejează, de asemenea, orice notă vocală înregistrată împreună cu imaginile. Notele vocale nu pot fi protejate separat.

Atenție: Încărcarea imaginilor protejate prin FTP

Copiile de pe serverul FTP nu vor fi protejate chiar dacă originalele sunt. Marcajele pot fi adăugate folosind evaluări.

Eliminarea protecției de la toate imaginile

Pentru a elimina protecția împotriva tuturor imaginilor din folderul sau folderele selectate curent pentru [ Dosar redare ] în meniul de redare, apăsați butoanele g ( Fn3 ) și O ( Q ) timp de aproximativ două secunde în timpul redării.