Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Opțiuni pentru zona imaginii video

Zona de imagine pentru videoclipuri poate fi selectată utilizând [ Zonă imagine ] > [ Alege zona imaginii ] în meniul de înregistrare video. Decuparea utilizată pentru filmarea video variază în funcție de opțiunea selectată. Indiferent de opțiunea selectată, raportul de aspect este 16:9.

 • Selectați [ FX ] pentru a înregistra videoclipuri în ceea ce se numește „format video bazat FX ”, [ DX ] pentru a filma în „format video bazat pe DX ”.
 • Zona de imagine pentru videoclipurile înregistrate cu [ N-RAW 12-bit (NEV) ] sau [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] selectată pentru [ Video file type ] în meniul de înregistrare video este determinată de opțiunea aleasă pentru [ Dimensiunea cadrelor/viteza cadrelor ]. Opțiunea selectată pentru [ Zona imagine ] > [ Alegeți zona imagine ] în meniul de înregistrare video nu se aplică.
 • Selectarea [ DX ] pentru [ Alegeți zona imaginii ] sau montarea unui obiectiv DX pe cameră cu [ 3840×2160; 120p ], [ 3840×2160; 100p ], [ 1920×1080; 120p ] sau [ 1920×1080; 100p ] ales pentru [ Dimensiune cadru/rata de cadre ] crește distanța focală aparentă cu aproximativ 2,3× în comparație cu formatul FX .
 • Opțiunea selectată în prezent este afișată printr-o pictogramă pe afișaj. Dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Zonă imagine ] > [ Alertă tăiere DX ] în meniul de înregistrare video, o pictogramă pentru zonă de imagine va clipi pe afișajul de fotografiere când este selectată decuparea DX sau 2,3×.

 • Dimensiunile diferitelor culturi sunt prezentate mai jos.

  Format mărimea
  Format video bazat pe FX Aproximativ. 35,9 × 20,2 mm
  Format video bazat pe DX Aproximativ. 23,5 × 13,2 mm
  2,3× Aproximativ. 16,7 × 9,4 mm
 • Formatul video bazat pe DX este selectat automat atunci când este atașat un obiectiv DX .
 • Când este selectat 7680 × 4320 pentru dimensiunea cadrului, zona imaginii este fixată la [ FX ]. Dimensiunea cadrului se schimbă la 3840 × 2160 când este atașat un obiectiv DX .
 • Selectarea [ ON ] pentru [ Electronic VR ] în meniul de înregistrare video reduce dimensiunea decupării.