Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Conținutul pachetului

Asigurați-vă că toate elementele enumerate aici au fost incluse în camera dvs.

  • Baterie reîncărcabilă Li-ion EN‑EL15c cu capac terminal
  • Încărcător de baterie MH‑25a (vine cu un adaptor de perete AC sau un cablu de alimentare de un tip și formă care variază în funcție de țara sau regiunea de vânzare)
  • Clip pentru cablu HDMI / USB ( 0 Clipul pentru cablu HDMI / USB )
  • Curea AN‑DC26 ( 0 Atașarea curelei )
  • Cablu USB UC‑E24 ( 0 Calculatoare: Conectare prin USB )
  • Manualul utilizatorului
  • garanție
  • Cardurile de memorie sunt vândute separat.
  • Încărcătoarele de baterii MH-25a sunt vândute separat în unele țări sau regiuni.

Centrul de descărcare Nikon

Vizitați Centrul de descărcare Nikon pentru a descărca actualizări de firmware, NX Studio și alte software-uri Nikon și documentație pentru produsele Nikon , inclusiv camere foto, obiective NIKKOR și unități bliț.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/