Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Înmuierea pielii

Butonul G U C meniul de fotografiere

Imaginile realizate când este detectată fața unui subiect portret uman vor fi procesate automat pentru a înmuia tenul subiectului.

Opțiune Descriere
[ Înalt ]

Alegeți cantitatea de catifelare a pielii efectuată din (în ordinea de la mare la scăzută) [ Ridicat ], [ Normal ] și [ Scăzut ].

  • Aparatul foto poate face catifelarea pielii pe până la trei subiecte simultan.
  • Dacă este detectat mai mult de un subiect portret uman, un punct de focalizare gri va apărea peste fiecare dintre subiecte. Dacă este selectat [ Zona AF automată ] pentru [ Mod zonă AF ], pictogramele H și F vor apărea pe punctul de focalizare selectat de cameră. Punctul de focalizare poate fi poziționat apăsând 4 sau 2 pentru a alege subiectul căruia i se aplică catifelarea pielii.
[ Normal ]
[ Scăzut ]
[ Dezactivat ] Înmuierea pielii.

Înmuierea pielii: Restricții

Înmuierea pielii nu poate fi combinată cu unele caracteristici ale camerei, inclusiv:

  • captura de cadre de mare viteză +,
  • expuneri multiple și
  • Suprapunere HDR.