Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

televizoare

  • După ce reglați televizorul la canalul de intrare HDMI , porniți camera și apăsați butonul K pentru a vizualiza imaginile pe ecranul televizorului.
  • Volumul redării audio poate fi reglat folosind comenzile de pe televizor. Comenzile camerei nu pot fi utilizate.
  • Dacă camera este asociată cu un dispozitiv inteligent care rulează aplicația SnapBridge , dispozitivul poate fi utilizat pentru a controla redarea de la distanță în timp ce camera este conectată la un televizor. Consultați ajutorul online SnapBridge pentru detalii.
  • Utilizați un conector de intrare HDMI compatibil cu HDMI 2.1 pentru a vă conecta la televizoare care acceptă intrare 8K.

Atenție: Wi-Fi și HDMI

Camera va reduce rezoluția de ieșire sau va suspenda ieșirea HDMI dacă este conectată la un dispozitiv extern prin Wi-Fi cu oricare dintre următoarele opțiuni selectate pentru dimensiunea cadrului/rata de cadre.

  • 4320/30p, 4320/25p sau 4320/24p
  • 2160/120p, 2160/100p, 2160/60p sau 2160/50p

Camera va reduce și rezoluția de ieșire sau va suspenda ieșirea HDMI dacă vă conectați la un dispozitiv extern prin Wi-Fi în timp ce oricare dintre opțiunile de mai sus este selectată.

Wi-Fi și HDMI : Vizualizarea și editarea videoclipurilor

Conectarea la un alt dispozitiv prin Wi-Fi în timp ce vizionați sau editați un videoclip pe un dispozitiv extern conectat prin HDMI poate, în funcție de dimensiunea cadrului/rata de cadre a videoclipului în cauză, să provoace încheierea redării sau editării.