Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Puncte de reținut atunci când filmați videoclipuri

Rețineți următoarele puncte atunci când înregistrați videoclipuri:

  • Fiecare videoclip poate dura până la 125 de minute.
  • Fiecare videoclip înregistrat pe un card cu o capacitate de 32 GB sau mai puțin va fi salvat în maximum 8 fișiere. Fiecare dintre aceste fișiere va avea o dimensiune maximă de 4 GB. Numărul de fișiere și lungimea fiecărui fișier variază în funcție de opțiunile selectate pentru [ Dimensiune cadre/rata de cadre ].
  • Dacă [ ProRes 422 HQ 10 biți (MOV) ] este selectat pentru [ Tip fișier video ] în meniul de înregistrare video și cardul de memorie are o capacitate de 32 GB sau mai puțin, înregistrarea se va încheia automat când fișierul atinge dimensiunea de 4 GB . Videoclipurile nu sunt înregistrate în mai multe fișiere.
  • În funcție de viteza de scriere a cardului de memorie, fotografierea se poate termina înainte ca lungimea maximă să fie atinsă.
  • Videoclipul nu poate fi înregistrat pe carduri de memorie SD sau pe carduri de memorie XQD cu o capacitate de 32 GB sau mai puțin atunci când [ N‑ RAW 12-bit (NEV) ] sau [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] este selectat pentru [ Video tip de fișier ] în meniul de înregistrare video.
  • O pictogramă 0 ( 0 Pictograma 0 ) indică faptul că videoclipurile nu pot fi înregistrate.
  • [ Măsurare spot ] nu este disponibilă în timpul înregistrării video.
  • Iluminarea blițului ( 0 Folosind un bliț pentru cameră ) nu poate fi utilizată.

Înregistrare video: Mod de fotografiere

Setările de expunere care pot fi ajustate în timpul filmării variază în funcție de modul de fotografiere:

Modul Deschidere Viteza obturatorului Sensibilitate ISO 2
P , S 1 3
A 4 3
M 4 4 44

Controlul expunerii în modul S este același ca în modul P.

Sensibilitatea ISO maximă pentru videoclipurile înregistrate cu [ ON ] selectat pentru [ Electronic VR ] în meniul de înregistrare video este ISO 25600.

Limita superioară pentru sensibilitatea ISO poate fi selectată utilizând elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] din meniul de înregistrare video.

Dacă este selectat [ ON ] pentru [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Control ISO automat (mod M) ] în meniul de înregistrare video, limita superioară pentru sensibilitatea ISO poate fi selectată utilizând [ Sensibilitate maximă ].

Reglarea balansului de alb în timpul înregistrării video

Balanța de alb poate fi ajustată în timpul înregistrării video ținând apăsat butonul U și rotind un selector de comandă.

Folosind o viteză fixă a obturatorului

În modul M , viteza obturatorului poate fi setată la valori cuprinse între ¹⁄₂₅ s și ¹⁄₃₂₀₀₀ s (cea mai mică viteză a obturatorului disponibilă variază în funcție de rata cadrelor).

Telecomenzi fără fir și cabluri pentru telecomandă

Dacă este selectat [ Înregistrare videoclipuri ] pentru Setarea personalizată g2 [ Comenzi personalizate ] > [ Buton de declanșare ], butoanele de declanșare de pe telecomenzile opționale fără fir și cablurile de la distanță pot fi apăsate până la jumătate pentru a focaliza sau apăsate până la capăt pentru a începe și încheie înregistrarea video.

Utilizarea unui microfon extern

Microfoanele de la terți cu mufe mini-jack de 3,5 mm pot fi folosite pentru a înregistra sunet pentru videoclipuri.

  • Utilizați [ Mic jack plug-in power ] în meniul de înregistrare video pentru a alege dacă alimentarea microfonului extern este furnizată de cameră ( 0 Mic Jack Plug-in Power ).