Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Atașarea unei lentile

 • Camera poate fi folosită cu obiective cu montură Z. Pentru mai multe informații despre obiective, consultați documentația obiectivului disponibilă de la Centrul de descărcare Nikon .
 • Obiectivul utilizat în general în acest document în scopuri ilustrative este un NIKKOR Z 50 mm f/1.8 S.
 • Aveți grijă să nu pătrundă praful în cameră.
 • Confirmați că camera este oprită înainte de a atașa obiectivul.

  • Scoateți capacul corpului camerei ( q , w ) și capacul din spate al obiectivului ( e , r ).

  • Aliniați marcajele de montare de pe cameră ( t ) și obiectiv ( y ). Nu atingeți senzorul de imagine sau contactele obiectivului.

  • Rotiți lentila așa cum se arată până când se fixează în poziție ( u ).

 • Scoateți capacul frontal al obiectivului înainte de a face fotografii.

Lentile cu montură F

 • Asigurați-vă că atașați un adaptor de montură FTZ II sau FTZ (disponibil separat) la cameră înainte de a utiliza obiectivele cu montură F ( 0 adaptoare de montură ).
 • Încercarea de a atașa obiectivele cu montură F direct la cameră poate deteriora obiectivul sau senzorul de imagine.

Detașarea lentilelor

 • După oprirea camerei, apăsați și mențineți apăsat butonul de eliberare a obiectivului ( q ) în timp ce rotiți obiectivul în direcția indicată ( w ).
 • După îndepărtarea obiectivului, reatașați capacele obiectivului și capacul corpului camerei.