Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Vizualizarea imaginilor

Redare cadru întreg

Apăsați butonul K pentru a vizualiza cea mai recentă imagine în cadru întreg pe afișaj.

  • Apăsați 4 pentru a reveni la cadrul anterior, 2 pentru a trece la cadrul următor.
  • Apăsați 1 , 3 sau butonul DISP pentru a vizualiza mai multe informații despre imaginea curentă ( 0 Photo Information ).

Redare miniaturi

Pentru a vizualiza mai multe imagini, apăsați butonul W ( Q ) când o imagine este afișată în cadru întreg.

  • Numărul de imagini afișate crește de la 4 la 9 la 72 de fiecare dată când este apăsat butonul W ( Q ) și scade cu fiecare apăsare a butonului X
  • Evidențiați imaginile folosind 1 , 3 , 4 sau 2 .

Atingeți Comenzi

Comenzile tactile pot fi utilizate atunci când imaginile sunt afișate pe monitor ( 0 Redare ).

Rotire automată a imaginii

Pentru a afișa fotografii „înalte” (orientare spre portret) în orientare înălțime, selectați [ ON ] pentru [ Rotire automată a imaginilor ] în meniul de redare.

Recenzie de poze

Când este selectat [ Pornit ] pentru [ Revizuire imagine ] în meniul de redare, fotografiile sunt afișate automat după fotografiere; nu este nevoie să apăsați butonul K

  • Dacă este selectat [ Pornit (numai pentru monitor) ], fotografiile nu vor fi afișate în vizor.
  • În modurile de eliberare continuă, afișarea începe când se termină fotografierea, fiind afișată prima fotografie din seria curentă.
  • Imaginile nu sunt rotite automat în timpul examinării imaginii, chiar dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Rotire automată imagini ] în meniul de redare.