Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Contorizare

Butonul G U C meniul de fotografiere

Măsurarea determină modul în care aparatul foto setează expunerea.

Opțiune Descriere
L [ Măsurare matrice ] Camera măsoară o zonă largă a cadrului și setează expunerea în funcție de distribuția tonului, culoarea, compoziția și distanța pentru rezultate apropiate de cele văzute cu ochiul liber.
M [ Măsurare ponderată în centru ]
  • Camera atribuie cea mai mare greutate centrului cadrului. Acest mod poate fi folosit, de exemplu, cu subiecte care domină compoziția.
  • Măsurarea ponderată în centru este, de asemenea, recomandată atunci când se utilizează filtre cu un factor de expunere (factor de filtru) peste 1×.
  • Mărimea zonei alocate cu cea mai mare greutate poate fi selectată utilizând setarea personalizată b5 [ Zona ponderată în centru ].
  • Zona măsurată poate fi afișată sau ascunsă utilizând Setări personalizate d17 [ Afișare fotografiere monitor personalizat ] și d18 [ Afișare fotografiere personalizată cu vizor ].
N [ Măsurare spot ]
  • Camera măsoară un cerc cu un diametru de 4 mm/0,16 inchi (echivalent cu aproximativ 1,5% din cadru). Acest lucru asigură că subiectul va fi expus corect chiar și atunci când fundalul este mult mai luminos sau mai întunecat.
  • Zona măsurată este centrată pe punctul de focalizare curent. Dacă este selectat [ Zona AF automată ] pentru modul zonă AF ( 0 Mod zonă AF ), camera va măsura în schimb punctul central de focalizare.
t [ Măsurare ponderată în funcție de evidențiere ] Camera atribuie cea mai mare greutate luminilor. Utilizați această opțiune pentru a reduce pierderea de detalii în momentele evidențiate, de exemplu atunci când fotografiați artiștii luminați pe scenă.