Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Înregistrare video HLG

Videoclipul înregistrat în format Hybrid Log Gamma (HLG) poate fi folosit pentru difuzarea HDR și altele asemenea. Pentru a înregistra videoclipuri HLG, selectați [ H.265 10 biți (MOV) ] pentru [ Tip fișier video ] în meniul de înregistrare video și alegeți modul de ton [ HLG ].

  • o va apărea pe afișajul de fotografiere.
  • Pentru o reproducere optimă a culorilor atunci când vizionați filmări HLG, utilizați monitoare, computere, sisteme de operare, aplicații și alte echipamente compatibile cu HLG.

Atenționări: HLG Video

  • Imaginile realizate cu [ HLG ] selectat pentru modul ton pot prezenta mai mult „zgomot” sub formă de pixeli strălucitori distanțați aleatoriu, ceață sau linii decât fotografiile realizate folosind [ SDR ] sau [ N-Log ].
  • Cea mai mică valoare disponibilă pentru elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] din meniul de înregistrare video este ISO 800.
  • Cea mai mică valoare disponibilă pentru elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate ISO (mod M) ] din meniul de înregistrare video este ISO 400.
  • Sensibilitatea ISO de la Hi 0,3 la Hi 2,0 nu sunt disponibile.
  • Setările Picture Control nu pot fi ajustate utilizând elementul [ Set Picture Control ] din meniul de înregistrare video. Puteți controla aspectul videoclipurilor HLG utilizând [ HLG quality ] din meniul de înregistrare video.
  • Elementul [ Active D-Lighting ] din meniul de înregistrare video este setat la [ Off ] și nu poate fi schimbat.
  • Afișajul de pe monitor poate pâlpâi sau poate apărea granulat.
  • Este posibil ca camera să aibă probleme la focalizarea utilizând focalizarea automată, dar acest lucru nu indică o defecțiune.

Ieșire HDR (HLG).

Reproducerea optimă a culorilor în ieșirea filmării HDR (HLG) prin HDMI poate fi obținută numai dacă dispozitivul de stocare, monitorul și alte echipamente acceptă HDR (HLG). Dacă se primește un semnal de la dispozitivul conectat care indică faptul că acesta acceptă HDR (HLG), camera va răspunde cu un identificator „gamma: HLG”.

Afișaje pentru fotografierea și redarea camerei

Când este selectat [ HLG ] pentru modul ton, afișajele de fotografiere și redare de pe monitorul și vizorul camerei pot include „zgomot” sub formă de pixeli strălucitori distanțați aleatoriu, ceață sau linii sau pot să nu reproducă cu acuratețe luminile și luminile puternice. culori saturate. Pentru o reproducere precisă a tonurilor, utilizați monitoare, computere, sisteme de operare, aplicații și alte echipamente compatibile cu HLG.

Vizualizarea și editarea videoclipurilor HLG

Videoclipurile HLG pot fi vizionate și editate numai folosind un software de computer care acceptă formatul video HLG. Software-ul NX Studio de la Nikon afișează videoclipuri HLG în lista de miniaturi, dar nu poate fi folosit pentru a le vizualiza sau edita.