Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Video RAW

„Video RAW ” se referă la videoclipul înregistrat cu [ N-RAW 12-bit (NEV) ] sau [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] selectat pentru [ Video file type ] în meniul de înregistrare video.

Atenții: Înregistrarea video RAW

Următoarele restricții se aplică atunci când este selectat [ N-RAW 12-bit (NEV) ] sau [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ].

  • Sensibilitatea ISO de la Hi 0,3 la Hi 2,0 nu sunt disponibile.
  • [ Active D-Lighting ], [ High ISO NR ], [ Compensare difracție ], [ Skin softing ] și [ Electronic VR ] nu sunt disponibile în meniul de înregistrare video.
  • Videoclipurile RAW nu pot fi editate pe cameră.
  • Indiferent de opțiunea selectată pentru [ HDMI ] > [ Rezoluție ieșire ] în meniul de configurare, rezoluția maximă de ieșire este 1920 × 1080.
  • Pentru informații despre precauțiile care se aplică atunci când este selectat [ N‑Log ] pentru modul ton, consultați „Înregistrarea video N‑Log” ( 0 Înregistrarea video N‑Log ).

Vizualizarea și editarea videoclipurilor RAW

Videoclipurile RAW pot fi vizionate și editate numai folosind un software de calculator care acceptă formatul video RAW . Software-ul NX Studio de la Nikon acceptă doar afișarea videoclipurilor proxy MP4 înregistrate împreună cu videoclipurile RAW .