Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Introducerea cardurilor de memorie

Camera este echipată cu două sloturi pentru carduri de memorie: un slot care găzduiește un card de memorie CFexpress sau XQD ( q ) și altul care ține un card de memorie SD ( w ), pentru un total de două carduri, câte unul de fiecare tip.

 • Opriți camera înainte de a introduce sau scoate cardurile de memorie.
 • Ținând cardul de memorie în orientarea prezentată, glisați-l drept în slot până când se fixează în poziție.

  • Carduri de memorie CFexpress și XQD :

  • Carduri de memorie SD :

 • Dacă aceasta este prima dată când cardul va fi utilizat în cameră, formatați-l folosind [ Format memory card ] din meniul de configurare.

Numărul de expuneri rămase

 • Afișajul de fotografiere și panoul de control arată numărul de fotografii care pot fi realizate la setările curente.
 • Valorile peste 1000 sunt rotunjite în jos la cea mai apropiată sută. De exemplu, valorile între 8000 și 8099 sunt afișate ca 8,0 k.
 • Dacă nu sunt introduse carduri de memorie, va fi afișat un indicator [–E–] .

Comutatorul de protecție la scriere

 • Cardurile de memorie SD sunt echipate cu un comutator de protecție la scriere. Glisarea comutatorului în poziția „blocare” protejează cardul la scriere, protejând datele pe care le conține.

 • Un indicator „– – –” și un avertisment [ Card ] apar pe afișajul de fotografiere când este introdus un card protejat la scriere.
 • Dacă încercați să eliberați declanșatorul în timp ce este introdus un card protejat la scriere, va fi afișat un avertisment și nu va fi înregistrată nicio imagine. Deblocați cardul de memorie înainte de a încerca să faceți sau să ștergeți fotografii.

Pictograme slot

Locația imaginii curente este afișată printr-o pictogramă în colțul din stânga jos al afișajului de redare.

Scoaterea cardurilor de memorie

După ce ați confirmat că indicatorul luminos de acces al cardului de memorie este stins, opriți camera, deschideți capacul slotului pentru card de memorie și apăsați cardul pentru a-l scoate ( q ). Cardul poate fi apoi scos manual ( w ).

Avertisment de temperatură ridicată pentru cardul de memorie

După cum este indicat în eticheta din interiorul capacului slotului cardului de memorie, cardurile de memorie se pot încinge atunci când sunt introduse în cameră. Așteptați ca avertismentul de temperatură înaltă a cardului de memorie ( X ) să dispară de pe afișajul de fotografiere înainte de a scoate cardurile de memorie din cameră. Încercarea de a scoate imediat cardurile de memorie poate cauza arsuri sau poate duce la scăparea și deteriorarea cardurilor. Rețineți că corpul camerei și bateriile pot fi, de asemenea, fierbinți.