Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Reducerea vibrațiilor

Butonul G U C meniul de fotografiere

Alegeți dacă doriți să activați reducerea vibrațiilor. Opțiunile disponibile variază în funcție de obiectiv.

Opțiune Descriere
C [ Normal ] Alegeți pentru o reducere îmbunătățită a vibrațiilor atunci când fotografiați subiecte statice.
D [ Sport ] Alegeți când fotografiați sportivi și alți subiecți care se mișcă rapid și imprevizibil.
[ Dezactivat ] Reducerea vibrațiilor este dezactivată.

Atenționări: Utilizarea reducerii vibrațiilor

  • Este posibil ca [ Reducerea vibrațiilor ] să nu fie disponibilă cu unele lentile.
  • Vă recomandăm să așteptați ca imaginea de pe afișaj să se stabilească înainte de a fotografia.
  • Când este selectat [ Normal ] pentru obiectivele care acceptă reducerea vibrațiilor, imaginea din vizor se poate zgudui înainte de eliberarea declanșatorului, dar aceasta este o consecință naturală a modului în care este efectuată reducerea vibrațiilor și nu indică o defecțiune. [ Sport ] sau [ Off ] pot fi folosite dacă mișcarea vă distrage atenția.
  • Se recomandă [ Normal ] sau [ Sport ] pentru fotografii panoramice. În modurile [ Normal ] și [ Sport ], reducerea vibrațiilor se aplică numai mișcărilor care nu fac parte din panou. Dacă camera este rotită orizontal, de exemplu, reducerea vibrațiilor se va aplica numai mișcării verticale.
  • [ Normal ] și [ Sport ] sunt de asemenea recomandate dacă camera este montată pe un trepied sau monopied. Rețineți, totuși, că [ Dezactivat ] poate fi o alegere mai bună cu unele trepiede, în funcție de condițiile de fotografiere. Setările pot varia de la obiectiv la obiectiv; consultați documentația obiectivului pentru mai multe informații.
  • Dacă un obiectiv cu montură F cu un comutator de reducere a vibrațiilor este atașat printr-un adaptor opțional pentru montură FTZ II / FTZ , [ Reducere vibrații ] va fi inactiv și indisponibil. Utilizați comutatorul lentilei pentru reducerea vibrațiilor.