Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Expunere lungă NR

Butonul G U C meniul de fotografiere

Selectați [ ON ] pentru a reduce „zgomotul” (puncte luminoase sau ceață) în fotografiile realizate la viteze de expunere mai mici de 1 s.

  • Reducerea zgomotului de expunere lungă se efectuează după ce fotografia este făcută. În timpul procesării, mesajul „[ Performing noise reduction ]” va apărea pe afișajul de fotografiere și „ Job NR ” va clipi pe panoul de control. Fotografiile nu pot fi făcute până când mesajul nu a fost șters de pe afișaj. Timpul necesar pentru înregistrarea fotografiilor după fotografiere se dublează aproximativ.

    Panou de control

    Monitorizați

  • Dacă este selectată „Bulb”, „Timp” sau o setare mai lentă de 30 s pentru viteza obturatorului, va fi afișat un temporizator pe panoul de control la sfârșitul fotografierii, arătând timpul rămas până la finalizarea procesării.

Atenție: Reducerea zgomotului la expunere lungă

Dacă camera este oprită înainte de finalizarea procesării, imaginea va fi salvată, dar reducerea zgomotului nu va fi efectuată.