Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Redare filtrată

Selectați [ Redare filtrată ] în meniul i pentru a vizualiza numai imaginile care îndeplinesc criteriile alese pentru [ Criterii de redare filtrate ] din meniul de redare sau din meniul de redare i .

„Criterii de redare filtrate”

Evidențiați opțiuni și apăsați J pentru a selecta ( M ) sau deselecta ( U ). În timpul redării filtrate, vor fi afișate numai imaginile care îndeplinesc toate criteriile marcate cu o bifare ( M ).

Opțiune Descriere
[ Protejează ] M : Includeți imagini protejate.
[ Tipul imaginii ] M : Includeți imagini ale tipurilor selectate.
[ Evaluare ] M : Includeți imagini cu evaluările selectate.
[ Selectați pentru încărcare pe computer ]
  • Selectați ( M ) [ Imagini încărcate ] pentru a include imagini încărcate anterior pe un computer sau pe un server FTP.
  • Selectați ( M ) [ Imagini neîncărcate ] pentru a include imagini care nu au fost încă încărcate.
  • Selectați ( M ) ambele opțiuni pentru a include atât imaginile care au, cât și imaginile care nu au fost încă încărcate.
[ Selectați pentru încărcare (FTP) ]
[ Notă vocală ] M : Includeți imagini cu note vocale.
[ Imagini retuşate ] M : Includeți imagini retușate.
  • În timpul redării filtrate, în jurul afișajului apare un chenar alb.
  • Pentru a termina redarea filtrată, selectați din nou [ Redare filtrată ].